Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads Team

Google Ads training

Hands-on training in Google Ads

Happy Leads Trainingen Google Ads training

Hoe ga jij jouw online doelstellingen dit jaar overtreffen? Volg onze Google Ads training en wordt Google Ads expert in één dag!

Word Google Ads expert in één dag!

Natuurlijk wil je met jouw bedrijf een opvallende positie binnen Google, maar hoe zet je de juiste stappen om dit te realiseren? In onze Google Ads training (zoekmachine adverteren) leren onze Google Ads specialisten je in één dag de belangrijkste basisprincipes én de fijne kneepjes van het advertentieprogramma. Na deze cursus dag ken je alle tools en analysemogelijkheden die je nodig hebt voor een succesvolle Ads-campagne op een hoger niveau.

Welke tips and tricks over Google Ads leer je?

Een Google Ads (voorheen Google Adwords) training bij Happy Leads wordt altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van jouw wensen en kennisniveau kunnen wij invulling geven aan de training. Laat ons dus vooral weten wat je precies wilt leren, dan stemt onze Ads specialist de training daar op af!

Smart features

Welke features zijn er om jouw doelen te bereiken?

Strategie

Maak de connectie met de juiste strategie.

Zelf opzetten en optimaliseren

Ga zelf aan de slag met de campagnes en optimaliseer!

Google Ads leren (basis) tijdens een ééndaagse cursus

In de basis Google Ads training/cursus nemen we één-op-één met je door hoe het Google Ads advertentiesysteem werkt. Het doel van deze training is het ontwikkelen een effectieve campagne, specifiek voor jouw website. Daar heb je dus meteen iets aan. We laten je zien hoe je op een logische manier een account en campagne bouwt. Ook voeren we samen een keywordanalyse uit en kijken naar het belang van tekstoptimalisatie.

Google Ads training voor gevorderden

Heb je al de nodige basiskennis over Google Ads? Dan gaan we door met de geavanceerde mogelijkheden van het advertentieprogramma. We laten je zien hoe je met minder kosten een hoger rendement kunt behalen.

Natuurlijk draait een succesvolle campagne niet op onderbuikgevoel. We laten je ook zien hoe je campagnes slim bijstuurt en ook zorgt dat deze daadwerkelijk rendabel worden, zodat je jouw doelstelling haalt.

Onze Google Ads trainers

Zij gaan aan de slag met jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Wat levert de training Google Ads je op?

Na deze training kun je zelfstandig een campagne inrichten, beheren en slimmer bijsturen binnen Google Ads. De praktische SEA cursus leert je:

  • De werking van Google Ads
  • Opbouwen van een account
  • Meten van conversies
  • Biedstrategieën
  • Doeltreffende keywordselectie
  • Mogelijkheden binnen Google Display Netwerk
  • Analyseren en rapportages maken
  • Campagnes optimaliseren en bijsturen  
  • … en nog heel veel meer!

Eigen trainingsruimte aanwezig

In ons mooie kantoor hebben we een inspirerende trainingsruimte beschikbaar. Wil jij of je collega’s liever op een andere locatie de training volgen? De keuze is aan jou. De training duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Geïnteresseerd?

Vraag direct een training aan

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!