Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads kantoor

Trainingen online marketing

Samen worden we wijzer

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Trainingen

Met online marketing vergroot je elke dag je speelveld. Dat doen wij door jouw campagnes te beheren en te optimaliseren, maar ook door onze kennis met jou te delen in een online marketing training. We zijn iedere dag bezig met de laatste ontwikkelingen en nieuwe online marketing toepassingen. De kennis en ervaring die we dagelijks opbouwen staat tot jouw beschikking dankzij één van onze trainingen (SEO, SEA, Social Advertising of Google Analytics). Samen halen we er alles uit en richten we ons op resultaat!

Trainingen van Happy Leads

Kennis delen zit in ons DNA. Dit doen we in het directe contact met onze klanten, via speciale events voor een breed publiek, via gastcolleges op universiteiten en hogescholen en via één-op-één online marketing trainingen aan (ervaren) marketeers die hun kennis willen bijspijkeren. Of je nu al een tijdje werkt binnen de wereld van online marketing of net nieuw bent: onze trainingen zijn er voor iedereen. Het is geen vereiste om technische voorkennis te hebben. Elke online marketing training wordt speciaal ontwikkeld op jouw kennisniveau en doelstellingen.

Trainingen

Kies uit onderstaande online marketing trainingen

Van rookie tot expert in één dag

De specialisten van Happy Leads blijven continu de nieuwste online marketing ontwikkelingen volgen, en delen deze kennis uiteraard graag met je. Elke training duurt één dag.

Eigen trainingsruimte aanwezig

In ons mooie kantoor in het centrum van Eindhoven hebben we een inspirerende trainingsruimte beschikbaar. Ook is het mogelijk om een online marketing training op locatie te geven. De keuze is aan jou.

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!