Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads Team

Social advertising

Happy Leads Traffic Social advertising

Instagram, Facebook, LinkedIn, … Het zijn fantastische platformen met een waaier aan (advertentie)mogelijkheden. Dat maakt ze geschikt voor bedrijven om in contact te treden met een (potentiële) doelgroep. Onze social media marketing ondersteuning reikt verder dan het uitvoerende. Wij ondersteunen je met het verzinnen, vormgeven  en adverteren van de boodschap en zijn sterk in zowel het strategische als op het uitvoerende vlak.

Social media strategie

Jouw boodschap uitdragen op social media is waar onze social media marketeers dagelijks mee aan de slag zijn. Maar we gaan verder dan dat. Via het See-Think-Do-Care principe nemen we jouw potentiële klant mee op de klantreis. Social Media adverteren kan hierin een rol spelen. Welke invulling deze rol krijgt is een vraag die wij voor je helpen beantwoorden. Waar bevindt zich jouw klant? Tijdens welk moment in zijn klantreis is de conversie het meest waarschijnlijk? Dáár zijn wij! Met jouw service, boodschap of product. Meer weten? Contacteer ons voor een kopje koffie. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van social media adverteren.

Diensten

Wij zetten deze diensten in voor jouw succes!

Social marketing on the move

De online wereld staat niet stil. Trends en toepassingen volgen elkaar in een pijlsnel tempo op en alle veranderingen bijhouden is als marketeer, of eigenaar van een bedrijf amper haalbaar. De social media marketing laten verzorgen door Happy Leads is jouw garantie op meeliften met de nieuwste trends. Onze knappe koppen zijn dagelijks bezig met adverteren op de social media platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn en weten de boodschap te verpakken en tegen een lage kostprijs weg te zetten. Gericht op resultaat, dat is ons motto. Wat mogen we voor jou betekenen?

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!