Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads Teamleden Fleur Burghoorn
Functie: E-mailadres: Telefoonnummer:

Fleur Burghoorn

Als recent afgestudeerde aan de studie Small Business and Retail Management kreeg ik bij Happy Leads de kans om te beginnen aan een nieuw avontuur. De ervaring die ik heb opgedaan in het optimaliseren van verschillende disciplines binnen de online marketing, zowel vanuit specialiseren tijdens mijn opleiding als werken voor bedrijven uit allerlei branches, komt hier goed van pas. In mijn functie als projectmanager blijf ik mijzelf ontwikkelen en mijn kennis vergroten. De diversiteit en nieuwe uitdagingen van de verschillende projecten die ik mag begeleiden zorgen voor een ‘happy’ Fleur op iedere werkdag aan de Keizersgracht.

In mijn vrije tijd blijf ik ook graag online. Het liefste besteed ik al mijn vrije uurtjes met online shoppen, want mode is toch wel mijn grote hobby. Maar ook houd ik van tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden, ik geniet van alle kleine momenten! 

Een leuk weetje over mij?

Ik ben gek op regen. Niet alleen vanuit huis op de bank met een kopje thee. Ook luister en kijk ik er graag naar tijdens het werk om super productief te werken, gelukkig heb ik een plekje aan het raam!

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!