Happy Horizon


Results that make you smile

Happy Horizon

Happy Horizon


Results that make you smile

Happy Horizon


Happy Horizon is een unieke groep van dienstverlenende bureaus en bedrijven die zich focussen op resultaatgerichte marketing van nu én morgen. Ieder met een eigen werkgebied en specialisme zelfstandig actief in de markt. En als groep vormen we een one-stop-shop waar merken kunnen profiteren van de synergie van al onze talenten. Happy Horizon is nog volop in ontwikkeling en zal in de toekomst nog verder worden verrijkt met nieuwe relevante aanvullingen. Momenteel zijn de volgende bedrijven aangesloten:

Cross channel merk- en klantactivatie

Happy Cactus

Happy Cactus is een bureau voor cross channel merk- en klantactivatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiken en converteren van doelgroepen. Bijna 40 professionals combineren dagelijks creativiteit, strategische kennis en de modernste technieken om tot prikkelende concepten te komen die zorgen voor klinkende resultaten.


Bekijk website

Ontwikkeling van websites, -shops, maatapplicaties en apps

Happy Online

Happy Online staat voor no-nonsense ontwikkeling van websites, -shops, maatapplicaties en apps. Doelgerichte creativiteit in ontwerp wordt gecombineerd met zuivere programmering voor maximaal resultaat. Dankzij een team van ruim 7 specialisten spreken we zowel de taal van de techniek als de taal van onze klanten.


Bekijk website

Ontwikkeling van websites, -shops, maatapplicaties en apps

Happy Idiots

Happy Idiots is een online marketingbureau, gespecialiseerd in SEO, SEA, affiliatie marketing, display marketing, retargeting en conversieoptimalisatie. Met 19 jonge vakidioten zorgen we er elke dag voor dat de websites en -shops het maximale rendement halen uit elke online bestede marketingeuro.


Bekijk website

Weet als geen ander hoe belangrijk de consument is.

Happy & Healthy

Happy & Healthy weet als geen ander hoe belangrijk gezondheid, verantwoordelijkheid en eerlijkheid tegenwoordig is bij de keuze van de consument. Ons deskundige team heeft ruime ervaring op het snijvlak van healthcare en marketing. Met die kennis ontwikkelen we vernieuwende marketingstrategieën en campagnes voor merken die ook geloven in een toekomst waarbij de mens centraal staat.


Bekijk website

Story telling, branding en content

Happy Stories

Happy Stories is een creatief-strategisch bureau voor storytelling, branding, merkpositionering en content marketing. We creëren een krachtig verhaal rondom een bedrijf, organisatie, product of dienst dat mensen écht raakt en in beweging zet. En we zorgen ervoor dat het verhaal goed wordt verteld via een optimale mix van online en offline communicatiekanalen. Want wij geloven: facts tell, but stories sell.


Bekijk website

Web & Software applications

Juice BV

Specifieke wensen op het gebied van een webshop, website of app? Ons hechte team van ruim 20 specialisten komt met een klinkende oplossing! Wij doen niets liever dan de wensen van onze klanten vertalen naar concrete producten waar ze trots op kunnen zijn. Met passie, creativiteit en professionaliteit pakken we elke uitdaging bij de horens. Laat u echter niet misleiden door ons technische karakter. Dankzij onze technische backbone laten we innovatie én creativiteit hand in hand gaan. Zodat onze klanten vooroplopen in techniek, gebruiksgemak en vooral… resultaat!


Bekijk website

Full-service online marketing (Berlijn)

Happy Heroes

Happy Heroes is the Berlin based sister of Happy Idiots. As an online marketing agency and as a part of the Happy Horizon Group, we serve German clients and manage the international client campaigns for the German market. We focus on happiness and performance. Do you want to talk about your online opportunities in Germany over a Berlin cup of coffee? Just give us a call.


Visit website