Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads team

Gericht op resultaat

Over Happy Leads

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Over ons

Bij Happy Leads staat alles in het teken van ‘direct en meetbaar’ resultaat. We bedenken sterke campagnes en zetten de kanalen 100% gericht op resultaat in. Daarom werken onze klanten graag met ons samen.

Onze aanpak

Herkennen - Bereiken - Verleiden

Het marketingspeelveld wordt met de dag complexer. Wij stippelen samen met jou steeds weer opnieuw de slimste route naar resultaat uit en ontwikkelen campagnes op het snijvlak van data, techniek en creativiteit. Daar ligt onze kracht: doelgroepen herkennen, bereiken én verleiden.

Door middel van data weten we spot-on inzichten te identificeren. Zo vertalen we data naar campagnes waarmee we mensen raken. De juiste snaar, op het juiste moment en de juiste plaats. Bij alles wat we doen staat het maximaal mogelijk haalbare resultaat centraal.

Of je nu gaat voor extra omzet in je webshop, bezoekers naar je winkel, leads voor je verkoopteam of donateurs voor je goede doel. Met ons getalenteerde team ontwikkelen we creatieve en tegelijkertijd praktische campagnes waarvan we weten dat ze effectief zijn. En we zorgen ervoor dat we via de juiste kanalen, op het juiste moment, de juiste mensen bereiken met de juiste boodschap. Zo laten we jouw database groeien met nieuwe klanten, prospects, of bijvoorbeeld donateurs.

En we gaan verder dan dat. Want juist die groeiende database is een goudmijn voor resultaatgerichte marketing. We helpen je dus ook om die groeiende database optimaal te benutten en de relatie met jouw doelgroep verder uit te bouwen. Bijvoorbeeld met geautomatiseerde en gepersonaliseerde e-mailmarketing. Omdat we alle benodigde specialisten in huis hebben, kunnen we snel schakelen. En op basis van data-inzichten blijven we jouw campagne(s) constant optimaliseren. Altijd gericht op, inderdaad, resultaat.

Results that make you smile

Part of Happy Horizon

Happy Leads is onderdeel van Happy Horizon. Een groep van ruim 200 talenten op het gebied van (online) marketing. Samen hebben we één grote drijfveer: het leveren van aantoonbaar resultaat. Dat doen we via onze vier pijlers:

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!