nieuwe website happy leads

Een nieuwe website voor Happy Leads

Vandaag lanceren we vol trots onze nieuwe Happy Leads website. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het bedenken en maken van ons nieuwe online visitekaartje.

Lees meer

FD GAZELLEN 2017

Happy Leads behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vandaag werden wij gebeld door het FD, het Financieele Dagblad. Happy Leads is genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2017.

Lees meer

Arthur Detering versterkt managementteam van Happy Data

Happy Data is in een jaar tijd hard gegroeid. Het label van de Happy Horizon groep in Eindhoven dat zich toelegt op data-analyse en data-kwaliteit versterkt zich per direct met Arthur Detering.

Lees meer

New Heroes

Happy Leads is businessclub lid van New Heroes Basketball in Den Bosch

Sinds dit seizoen is Happy Leads trotse supporter en businesspartner van New Heroes Basketball in Den Bosch.

Lees meer

Mathijs Visser geïnterviewd door PSV voor “Businessleden in Beeld”

Mathijs Visser, directeur van Happy Leads en mede-eigenaar van de Happy Horizon groep, is geïnterviewd voor een artikel over “Businessleden in Beeld” op de website van PSV.

Lees meer

VVCS kiest voor samenwerking met Happy Leads

De Vereniging van Contractspelers (VVCS), de Nederlandse vakbond voor voetballers die in het betaald voetbal uitkomen, gaat voor haar online marketing- en communicatieactiviteiten samenwerken met Happy Leads.

Lees meer

Happy Leads aan de slag voor Vitadis Groep

Happy Leads is de komende jaren de partner op het gebied van e-mailmarketing, leadgeneratie en social media advertising van Vitadis Groep.

Lees meer

Gezocht: nieuwe mama bloggers!

Meer Voor Mama’s bestaat bijna 1,5 jaar en in korte tijd is dit platform uitgegroeid tot een leuk en informatief online platform door en voor zwangere vrouwen en jonge moeders.

Lees meer

DMEXCO 2016 – Happy Leads is weer aanwezig

Op 14 en 15 september wordt in Keulen de DMEXCO Digital Marketing exposition & conference gehouden. DMEXCO is het grootste evenement op het gebied van digitale marketing en media in Europa.

Lees meer