Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Ben je benieuwd hoe jouw website er qua SEO en techniek voor staat? Laat dan een technische SEO scan uitvoeren door een van onze SEO-specialisten. Het resultaat is een mooie rapportage met concrete actiepunten die je direct toe kan passen.

Waarom een technische scan?

SEO draait om drie pijlers: content, linkbuilding en techniek. Goede content op basis van een gedegen zoekwoordenonderzoek en een sterk linkprofiel  zijn enorm belangrijk, maar als de techniek van je website niet op orde is, kun je hier de vruchten niet van plukken. Een sterke technische basis is dan ook een voorwaarde voor SEO-succes. Daarom nemen we je website graag technisch onder de loep. Wedden dat we nog verbeterpunten kunnen vinden? Van een SEO-technisch sterke website profiteren niet alleen je SEO-prestaties, maar bijvoorbeeld ook andere disciplines als SEA en social. Bovendien komt het ook nog eens de algehele gebruiksvriendelijkheid van je website ten goede!

Direct inzicht in technische actiepunten

Bij het maken van een technische scan lichten we per element de huidige status toe, vertellen we wat de optimale situatie is qua SEO en geven we een concreet advies. Dit resulteert in een uitgebreid adviesrapport. Naast de uitgebreide scan ontvang je van ons ook een overzicht met de concrete actiepunten. Deze lijst is makkelijk om bijvoorbeeld te delen met je webbouwer. In samenspraak bepalen we welke acties eerst opgepakt zullen worden en in welke tijdspanne dit zal gebeuren. Het contact met de webbouwer kunnen we eventueel voor onze rekening nemen.

Waar letten we zoal op?

Bij het maken van een technische scan controleren we je website op een groot aantal punten die voor SEO relevant zijn. Een aantal vragen die we ons hierbij stellen:

  • Hebben spiders toegang tot (bepaalde delen van) de website?
  • Wat kunnen en mogen spiders indexeren?
  • Hoe wordt omgegaan met duplicate content?
  • Is de website goed ingericht voor mobiele bezoekers?
  • Maakt de website op de juiste manier gebruik van interne links?
  • Voldoet de website aan de snelheidsnorm en hoe kunnen we deze eventueel verhogen?
  • Maakt de website gebruik van structured data?

Periodieke SEO check van techniek

Net zoals een auto heeft ook je website regelmatig onderhoud nodig. Bijvoorbeeld omdat er belangrijke algoritme-updates hebben plaatsgevonden, of omdat je wijzigingen aangebracht hebt op de website. We adviseren dan ook om je website eens in de zoveel tijd technisch na te laten kijken door een van onze SEO-specialisten. Zij kunnen je hierbij begeleiden en zullen tijdig aan de bel trekken.

Overige SEO onderdelen

Onze SEO specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!