Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads team

De beste linkbuildstrategie ligt voor je klaar!

Jij wilt toch ook succes?

Terug naar alle diensten

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Linkbuilding is een belangrijke SEO activiteit. Door op een structurele en goed doordachte manier met linkbuilding aan de slag te gaan, kan de vindbaarheid van een website in de zoekmachines sterk verbeteren. En laat dat nu precies zijn wat we willen bereiken met onze SEO werkzaamheden! Hiernaast biedt linkbuilding nog een voordeel. Het aantal bezoekers van de website neemt toe omdat deze via diverse gelinkte websites (zoals relevante blogs) naar de website worden verwezen. Ofwel, linkbuilding = win-win, ka-ching!

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is “het actief op zoek gaan naar relevante websites die eventueel een link willen plaatsen naar je website met het oog op het verhogen van de organische posities”. Belangrijke websites hierbij zijn startpagina’s en blogpagina’s. Bij linkbuilding is het van belang dat de link relevant is: het onderwerp van je website moet verband houden met het onderwerp van de website die een link naar je legt.

Linkbuilding: looking for kwalitatieve kwantiteit

Net als bij de overige SEO activiteiten is het belangrijk om ook bij linkbuilding rekening te houden met de SEO richtlijnen (voor zover we die ontrafelt hebben) van Google voor Webmasters. Happy Leads biedt alleen kwalitatieve linkbuilding activiteiten die ook een werkelijke bijdrage leveren aan de verbetering van de positie en waarde van je website. Als algemene regel bij linkbuilding kan worden gesteld dat hoe meer kwalitatief goede links naar een website zijn gelegd, hoe hoger de positie van die website in de natuurlijke (organische) zoekresultaten. Overigens moeten we hierbij wel een kleine kanttekening maken: overdrijven is ook een kunst. Het genereren van té veel links naar je website kan gezien worden als onnatuurlijk en spammy en hierdoor juist het averechtse effect veroorzaken. En daar wordt niemand happy van.

Onze SEO specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Voordelen van SEO

  • Lange termijn resultaat
  • Niet afhankelijk van betaald verkeer
  • De perfecte basis voor online marketing

Onze linkbuilding activiteiten

Voordat we fanatiek aan de slag gaan met linkbuilding volgens een gerichte en passende strategie, onderzoeken onze SEO specialisten welke zoekwoorden of zoekwoordcombinaties geschikt zijn om op te focussen. Het gaat hierbij om zoekwoorden die door de doelgroep worden gebruikt. Op basis hiervan zoeken we naar kwalitatieve en relevante websites die worden benaderd voor het leggen van een link. Hier besteden we periodiek een afgesproken aantal uren per maand aan. We meten de resultaten en rapporteren deze periodiek terug.

Linkbuilding is continu proces

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van een zoekmachinemarketing strategie en onze SEO werkzaamheden. Het is een middel voor de langere termijn die niet direct tot zichtbare resultaten leidt. Over het algemeen beginnen SEO inspanningen, waaronder linkbuilding, hun vruchten af te werpen na 6 tot 12 maanden. Linkbuilding is een continu proces en vergt daarom maandelijks tijd. Ons advies is om linkbuilding altijd op te nemen als onderdeel van het onderhoud van het zoekmachine optimalisatie traject.

Meer weten over onze mogelijkheden voor linkbuilding? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Overige bouwstenen van

SEO strategie

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!