Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads team

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Terug naar alle diensten

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten Zoekmachine optimalisatie

Zie je jouw website niet terugkomen in de organische (gratis) zoekresultaten van Google? Ben jij benieuwd welke zoekwoorden jouw (potentiële) klanten gebruiken in Google? En wil jij zichtbaar en vindbaar zijn op deze zoekwoorden? Zoekmachine optimalisatie biedt dan een uitkomst. De SEO specialisten van Happy Leads helpen je graag met het optimaliseren van van je website.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van webpagina’s om beter zichtbaar te worden in de gratis zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing. Zoekmachine optimalisatie, ook Search Engine Optimization of SEO genoemd, is belangrijk voor elke website waarmee jij zichtbaar wilt zijn in de natuurlijke (organische) resultaten. Door jouw website op de meest relevante zoekwoorden te optimaliseren, krijg je meer bezoekers op je website waardoor je leads, verkopen of conversies gaan stijgen. Dat klinkt niet verkeerd, toch?

Een goede SEO strategie

Om je website SEO proof te maken, starten we altijd met een inventarisatie aan de hand van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. We gaan op zoek naar de zoekwoorden die relevant zijn binnen jouw branche en brengen in kaart in welke mate hierop wordt gezocht in de zoekmachine. Vervolgens gaan we samen met jou in overleg welke zoekwoorden de focus moeten krijgen voor zoekmachine optimalisatie. De uitkomst van het zoekwoordenonderzoek.

Hierna leggen we de zoekwoorden naast de sitestructuur van de website en bekijken we hoe we deze met elkaar kunnen verweven tot een match made in heaven. Bestaat er nog geen sitestructuur? Geen probleem, aan de hand van de zoekwoorden bepalen we wat deze structuur gaat zijn. Met de belangrijkste zoekwoorden in ons achterhoofd maken we hierna een SEO scan van de website. We nemen de verschillende SEO pijlers (techniek, content, autoriteit) onder de loep en brengen in kaart waar verbeteringen mogelijk zijn. Tot slot wijst een backlink analyse uit welke weg we moeten inslaan op linkbuilding vlak. De uitkomst van deze werkzaamheden is de basis voor onze zoekmachine optimalisatie.

Onze SEO specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Voordelen van SEO

  • Lange termijn resultaat
  • Niet afhankelijk van betaald verkeer
  • De perfecte basis voor online marketing

Maandelijkse werkzaamheden

Op deze manier werken we continu aan verbetering

Technisch consult

Elke maand checken we de techniek. We geven gericht advies waarmee de webdeveloper direct aan de slag kan.

Rapportage

Aan de hand van diverse SEO tools rapporteren we maandelijks de behaalde resultaten in een overzichtelijk rapport. Onze rapportage passen we geheel aan op de doelstellingen en jouw wensen.

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!