Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads kantoor

Video advertising

Terug naar alle diensten

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten Video advertising

Wat je ook verkoopt in je webshop, video marketing is niet meer weg te denken uit je marketingmix. Bewegend beeld snackt nu eenmaal lekker weg. Dagelijks kijken miljoenen mensen via de mobiel naar video’s. Wist je dat ruim 64% van de online shoppers Youtube gebruiken om producten te vinden? Dat maakt YouTube advertising super interessant voor jouw video marketingcampagnes! Dat niet alleen, ook voor Social Media Advertising is video interessant om mee te adverteren.

Verbeter je marketing met Video Advertising

De bekendste vorm van Video Advertising is de reclame die je ziet op YouTube: de commercial van minimaal vijf seconden die in beeld komt vóórdat de video start. Daarmee creëert YouTube een advertentiemodel dat zowel voor adverteerders als voor kijkers werkt. De kijker, jouw potentiële klant, kijkt bewust vijf seconden naar de commercial, voordat hij de keuze heeft om weg te klikken of om verder te kijken.

Afrekenmodellen van Video Advertising

Het mooie is dat jij als adverteerder pas betaalt als de commercial 30 seconden heeft afgespeeld of als de kijker doorklikt naar je website. Uiteraard zijn er ook andere vormen van betalen.

Video marketing via Youtube hoeft helemaal niet duur te zijn. De mensen die blijven kijken zijn geïnteresseerd in je product, waardoor je ze gemakkelijk kunt verleiden tot conversie.

Video advertising: voor awareness én conversie

De meeste bedrijven zetten video alleen in de awareness-fase in als een tool voor branding. Maar video kun je dus absoluut óók als conversiemiddel inzetten. Denk aan interactieve video’s, klikbare linkjes die doorlinken naar je productpagina of YouTube Shopping ads en gesponsorde video op Facebook of Instagram.

Naast de zeer specifieke targeting mogelijkheden zijn de resultaten realtime meetbaar. Hierdoor is het rendement van je videomarketingplan van tevoren al redelijk goed in te schatten.

Onze specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Video advertising bij Happy Leads

Elke video campagne is maatwerk en onderdeel van je online marketingstrategie. Samen met gecertificeerde specialisten van Happy Leads stel je doelen (KPI’s) vast en geven we handvatten aan je videocampagne. Zo kun je sturen en bepalen wat het succes en rendement van je campagne is. Ga je optimaliseren op bereik, frequentie, completion rate of engagement?

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!