Trainingen


Kennis delen zit in ons DNA. Dit doen we in het directe contact met onze klanten, via speciale events voor een breed publiek, via gastcolleges op universiteiten en hogescholen en via trainingen over specifieke onderwerpen.Trainingen
Wij delen kennis via

Trainingen


Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen is tegenwoordig al bijna een dagtaak. Nieuwe toepassingen komen en gaan in een razendsnel tempo. Hoe blijf je up-to-date en weet je welke kansen je op welke manier kunt grijpen?

Geen paniek, Happy Leads helpt je daarbij. Alle kennis en ervaring die wij dagelijks opbouwen staat tot jouw beschikking in dankzij een van onze trainingen:

Clang

Clang

Clang is een top of the range, alles-in-één software pakket. Daarmee is Clang niet afhankelijk van andere systemen. Zowel de landingspagina, opvolgende e-mails en eventueel zelfs sms berichten kunnen via Clang worden ontwikkeld en verstuurd. Clang onderscheidt zich van andere pakketten door haar gebruiksvriendelijkheid en visuele weergave van segmentaties en campagnes. Voor ieder bedrijf is Clang de tool waarmee op een efficiënte wijze de juiste boodschap bij de juiste doelgroep terecht komt.

Copernica

Copernica

Met Copernica is de hedendaagse e-mail marketeer in staat om geautomatiseerde, gepersonaliseerde e-mails te verzenden. Tevens kunnen landingspagina’s gemaakt worden binnen het systeem, sms kan worden verzonden en je bent in staat Copernica Marketing Software voor e-mailmarketing, webpagina’s, mobile, social en printom geautomatiseerd verschillende opvolgacties in te stellen. Tevens beschikt Copernica over uitstekende mogelijkheden om diverse andere systemen te integreren. Daarmee is je CRM de bron voor gepersonaliseerd e-mailen. De prijzen die Copernica hanteert zijn transparant en open. Bij specifieke vraagstukken maakt Copernica gebruikt van haar partnernetwerk. Eén van deze partners is Happy Leads.

Spotler

Spotler

Spotler stelt niet-technische marketeers in staat om direct professioneel aan de slag te gaan met e-mailmarketing. Met de software maak je snel en gemakkelijk nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes en landingspagina’s. Ook kun je met Spotler direct starten met marketing automation. Zo stuur je binnen no-time een verjaardagsmail naar je vaste klanten of een reminder wanneer een potentiële klant zijn winkelwagen gevuld achterlaat.

Hoe kunnen we jou happy maken? Laat het ons weten!