Social Media Advertising


Social media is niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft tegenwoordig wel een of meerdere accounts, op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of LinkedIn. Adverteren op social media is daarom een hele waardevolle toevoeging binnen je marketingmix.Social Media Advertising
Wij zijn gespecialiseerd in:

Social Media Advertising


Je hebt je eerste stappen gezet op social media en ziet de potentie ervan voor jouw organisatie. Je hebt bewezen dat je jouw doelgroep daar kunt bereiken. En nu wil je dat bereik vergroten. Maar hoe maak je een succesvolle social advertising campagne? En voor welk social media platform kies je?

Social media specialisten

Ons team van Social Media Specialisten kent de fijne kneepjes van het adverteren op social media. Op basis de specificaties van jouw doelgroep kiezen we voor het juiste social media platform en creëren we een advertising campagne met een van de volgende doelstellingen:

Toename van aantal volgers

Deze vorm van advertising is erop gericht om het aantal volgers op je social media kanaal te vergroten. Door het aantal volgers te vergroten creëer je de mogelijkheid voor meer bereik en een grotere binding met je doelgroep.

Vergroten van bereik

Al je volgers en zelfs nieuwe mensen bereiken met jouw content? Door advertising in te zetten promoot je jouw content direct onder een uitgebreid samen te stellen doelgroep. Hierdoor vergroot je het bereik van jouw social content aanzienlijk.

Genereren van leads

Door converterende advertenties te creëren en deze onder de aandacht te brengen van je doelgroep, genereer je traffic naar jouw website of landingspagina. Lees meer over leadgeneratie op onze pagina over leadgeneratie.

Hoe kunnen we jou happy maken? Laat het ons weten!