Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads Team

Online leadgeneratie

Zonder leads geen sales

Terug naar alle diensten

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten Online leadgeneratie

Nieuwe, maar vooral relevante klanten bereiken: het vormt de uitdaging van elk bedrijf. Hoe pak je dat het beste aan? Welke middelen kun je daarvoor inzetten? En hoe zet je hiermee een succesvolle marketingcampagne op? Dát is online leadgeneratie, onze specialiteit.

Leads herkennen, bereiken en verleiden

Online leadgeneratie bestaat uit het herkennen, bereiken en verleiden van je doelgroep. De eerste cruciale stap is het verkrijgen van inzicht in jouw doelgroep: wie zijn het en waar zijn ze te vinden? Vervolgens denken we samen na over hoe we deze doelgroep het beste kunnen activeren: welke boodschap is voor hen van belang en hoe triggeren we hen om actie te ondernemen?

Creatieve leadcampagne activeren

Met dit inzicht introduceren we een creatieve marketingcampagne bij jouw doelgroep. Via social media advertising leiden we hen naar een dedicated landingspagina. Herkenbaarheid speelt een grote rol, deze pagina wordt daarom compleet opgemaakt naar jouw wensen en in jouw huisstijl. Het activerende element binnen de campagne zorgt ervoor dat de binnengekomen leads direct naar jou doorgeschoten worden.

Happy Leads helpt bij het genereren van leads voor:

  • Het opbouwen of uitbreiden van nieuwsbriefinschrijvingen
  • Het werven van donateurs of leden
  • Het maken van afspraken

Onze consultants

bedenken samen met jou de beste aanpak!

Dit zijn onze consultants die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, het strategisch plan en de beste uitwerking!

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!