Online leadgeneratie


Zonder leads geen sales. Steeds meer bedrijven zorgen daarom voor een continue toestroom aan nieuwe, kwalitatieve leads om hun pijplijn te vullen en zo nieuwe klanten te bereiken.Online leadgeneratie
Wij zijn gespecialiseerd in:

Online leadgeneratie


Nieuwe klanten bereiken, de uitdaging van ieder bedrijf. Hoe pak je dat het beste aan? Welke middelen kun je daar voor inzetten? En hoe zet je hiermee een succesvolle marketingcampagne op?

Online leadgeneratie bestaat uit het herkennen, bereiken en verleiden van je doelgroep. Allereerst is het van belang om een duidelijk inzicht te verkrijgen in je doelgroep: wie zijn het en waar zijn ze te vinden? Vervolgens denken we samen na over hoe we deze doelgroep het beste kunnen activeren: welke boodschap is voor hen van belang en hoe kunnen we hen triggeren om daar actie op te ondernemen?

Hiermee bouwen we een creatieve marketingcampagne die we introduceren bij jouw doelgroep. We bereiken deze via social media en leiden ze naar een dedicated landingspagina die compleet is opgemaakt in jouw huisstijl. Het activerende element binnen de campagne zorgt ervoor dat jij direct in contact kunt komen met de mensen die actief deelnemen aan de campagne.

Happy Leads helpt bij het genereren van leads voor verschillende doeleinden:

  • Leadgeneratie voor het opbouwen of uitbreiden van nieuwsbriefinschrijvingen
  • Leadgeneratie voor het werven van donateurs of leden
  • Leadgeneratie voor het maken van afspraken

Campagnes

Thema-campagne of dedicated-response campagne op maat ter promotie van jouw product of dienst

Groot bereik & verhoging

Groot bereik en vergroting van jouw verkoopkansen.

Hoge kwaliteit

Wij verzorgen het gewenste aantal leads van hoge kwaliteit.

Hoe kunnen we jou happy maken? Laat het ons weten!