Online leadgeneratie


Meer bereik en het werven van nieuwe klanten en prospects, daar helpen we je bij Happy Leads graag bij. Wil je weten hoe Happy Leads jou kan helpen?Online leadgeneratie
Wij zijn gespecialiseerd in:

Online leadgeneratie


Meer bereik en het werven van nieuwe klanten en prospects, daar helpen wij je bij Happy Leads graag bij. Dat doen we door consumenten kennis te laten maken met jouw product, het aantal inschrijvingen op je nieuwsbrief te verhogen of meer kwalitatieve leads te genereren. Door het enorme bereik dat Happy Leads heeft, bereiken wij deze consumenten voor je.


Hoe doet Happy Leads dit?


Online-enquêtes

Kwalitatieve leads genereren, dat doen wij via online enquêtes. Happy Leads ontwikkelt eigen thema-enquêtes waar jij met jouw product of dienst onderdeel van kunt uitmaken. Jouw product of dienst wordt gekoppeld aan een specifieke vraag en opgenomen in een vragenlijst van maximaal negen vragen. Zo hebben we onder andere thema-enquêtes op het gebied van vakanties en reizen, kosten besparen en online winkelen. Consumenten die deelnemen aan deze enquête bepalen zelf van welk product of dienst zij informatie willen ontvangen. Je ontvangt alleen de gegevens van de consumenten die hebben aangegeven interesse te hebben in jouw product of dienst; informatie waar je dus écht iets aan hebt.


Dedicated response-campagnes

Leads, traffic naar je website en directe sales nodig? Dat kan met een dedicated response campagne: wij maken voor jou een op maat gemaakte responsepagina op in je eigen huisstijl. Deze pagina sluit naadloos aan op jouw merkuitstraling en zorgt voor herkenbaarheid en dus betrouwbaarheid. Happy Leads beschikt over de techniek om campagnes in verschillende vormen op maat te ontwikkelen. We kunnen dit voor je doen in de vorm van een mini-enquête; een korte vragenlijst aansluitend op jouw dienst of product. Of in de vorm van een bestelformulier; een response/bestelformulier opgemaakt in jouw huisstijl met de mogelijkheid om het dienst op product direct aan te vragen. Deze campagnes promoot Happy Leads via haar grote netwerk met miljoenen opt-in e-mailadressen.

Campagnes

Thema-campagne of dedicated-response campagne op maat ter promotie van jouw product of dienst

Groot bereik & Verhoging

Groot bereik en vergroting van jouw verkoopkansen.

Hoge kwaliteit

Gewenste aantal leads van hoge kwaliteit.

Vragen?

Neem contact met ons op


We hebben uw bericht ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17.45 uur, mailen kan natuurlijk 24/7.


Nieuwe Emmasingel 12-14
5611 AM Eindhoven