Nieuwsbriefwerving


De nieuwsbrief. Hét communicatie-middel tussen je organisatie en je bestaande en potentiële klanten. Snel, eenvoudig en relatief goedkoop.Nieuwsbriefwerving
Wij zijn gespecialiseerd in:

Nieuwsbriefwerving


De nieuwsbrief. Hét communicatiemiddel tussen je organisatie en je bestaande en potentiële klanten. Snel, eenvoudig en relatief goedkoop. Wil je graag meer mensen bereiken door het aantal inschrijvingen op jouw nieuwsbrief te verhogen? Happy Leads help je om jouw e-mailbestand in korte tijd snel te laten groeien. Zo vis je in een nóg grotere vijver met potentiële klanten. Als specialist in het verzamelen van inschrijvingen voor online nieuwsbrieven zorgt Happy Leads voor het vergroten van je bereik door te werven binnen de juiste doelgroep, jouw doelgroep.

Via online thema-campagnes of via een dedicated response-campagne (lees hier meer over op ‘Leadgeneratie’) verzamelt Happy Leads geïnteresseerden voor de nieuwsbrief van jouw organisatie. Het bereik van je nieuwsbrief neemt hierdoor in zeer korte tijd aanzienlijk toe.

De online nieuwsbrief is een belangrijk onderdeel van e-mailmarketing. Je houdt je klanten en prospects via de nieuwsbrief op de hoogte van de actuele aanbiedingen, laatste acties en ander nieuws dat je met hen wilt delen. Hoe groter het aantal leden van je nieuwsbrief, des te groter is de groep consumenten die je bereikt met jouw productaanbod.
Wil je de groep leden van je nieuwsbrief vergroten? Happy Leads kan je hier bij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Vragen?

Neem contact met ons op


We hebben je bericht ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vul jouw gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17.45 uur, mailen kan natuurlijk 24/7.


Nieuwe Emmasingel 12-14
5611 AM Eindhoven