Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads Team

LinkedIn adverteren

voor zakelijk adverteren

Terug naar alle diensten

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten LinkedIn adverteren

Met ruim 6 miljoen Nederlandse profielen vormt LinkedIn advertising een uitgelezen kans om specifieke professionals te bereiken, te boeien en te binden! Dat kan zelfs tot ver buiten onze eigen landsgrenzen.

De kracht van LinkedIn adverteren

Zoals je ongetwijfeld weet staat LinkedIn bekend als een zakelijk platform voor informatie en vacatures. Dat maakt het sociale platform ideaal voor de B2B-markt. Met LinkedIn adverteren kun je:

  • Naamsbekendheid van je merk, bedrijf of product verhogen
  • Interessante leads genereren
  • Een zakelijk evenement of beurs promoten

Awareness, Consideration of Conversions

Binnen LinkedIn advertising zijn heel specifieke targeting mogelijkheden beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld targeten op branche, functie, vaardigheden of senioriteitsniveau, zelfs op je websitebezoekers, of specifieke klantenlijsten. Dat zorgt ervoor dat je een hyperspecifieke doelgroep kunt samenstellen, zodat je boodschap zo relevant mogelijk is voor deze doelgroep. Dat verhoogt de kans op een conversie.

Binnen LinkedIn betaal je een bedrag per weergave (CPM) of een bedrag per klik (CPC). De kosten van je campagne zijn afhankelijk van de looptijd, grootte en de gewenste impact.

Onze LinkedIn specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Meer weten over LinkedIn advertising?

Onze advertising specialisten doen de LinkedIn marketing voor meerdere b2b-klanten. Wil je meer weten over de verschillende advertentievormen? Of ben je al klaar om jouw online resultaten te overtreffen met LinkedIn advertising?

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!