Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads team

Instagram adverteren

Terug naar alle diensten

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten Instagram adverteren

Wil je de identiteit van jouw merk neerzetten in treffende beelden? En op die manier een doelgroep onder de 40 jaar bereiken? Met Instagram adverteren kun je jouw producten of merk op een inspirerende manier laten opvallen én vergroot je de betrokkenheid bij jouw doelgroepen onder 40 jaar. Ga voor méér engagement voor jouw merk! De specialisten van Happy Leads kunnen je hiermee helpen.

Bereik je doelgroep op Instagram

Instagram is een echt sociaal inspiratieplatform. Instagrammers verwachten een  authentiek verhaal over jouw merk. Bij elke campagne heb je dus een kans om dat goede verhaal te vertellen. Wat motiveert jouw doelgroep en welke haakjes uit jouw verhaal levert interactie op? Daar weten wij raad mee.

#Instagoals

  • Branding van je merk of product
  • Vergroten van je naamsbekendheid
  • Inspelen op actuele gebeurtenissen
  • Loyaliteitsacties voor bestaande klanten
  • Productintroducties
  • Leadgeneratie

Hoe werkt Instagram advertising?

Instagram advertising is een onderdeel van het Facebook advertising platform. Vele accounts zijn hierdoor met elkaar gekoppeld. De targeting mogelijkheden zijn hetzelfde als die van Facebook. Bijvoorbeeld op woonplaats, leeftijd en persoonlijke voorkeuren. Hiermee kun je heel doelgerichte campagnes starten. Zelfs de bezoekers van je website kan je retargetten.

Je rekent af per CPC (cost-per-click) of per 1.000 vertoningen (cost-per-mille). Hoe relevanter je content, hoe minder je per klik of vertoningen betaalt ten opzichte van de concurrentie. Het totale budget aan advertentiekosten is afhankelijk van je doel, doelgroep en looptijd van je campagne.

#gerichtopresultaat

Happy Leads gaat voor resultaat!

Elke social advertising campagne is maatwerk en een onderdeel van je online marketingstrategie. Samen met gecertificeerde specialisten van Happy Leads stel je doelen vast en brengen we de (potentiële) doelgroep in kaart. Op basis van deze analyse combineren we data met relevante content, zodat de meest kansrijke doelgroepen ‘getriggerd’ worden naar een aanvraag. Onze specialisten blijven de Instagram ads constant monitoren en bijsturen, zodat elke euro resultaat oplevert. En die resultaten ontvang jij. Direct en meetbaar resultaat, daar staan we voor.

Onze Instagram specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!