Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads Team

Google Tag Manager

Terug naar alle diensten

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten Google Tag Manager

Natuurlijk ben je altijd op zoek naar verbetermogelijkheden voor de conversie van je website of webshop. Daar heb je data voor nodig. Met de tool Google Tag Manager (GTM) kun je zélf razendsnel meetscripts voor je website en campagnes maken en beheren. Dat levert veel tijdwinst op!

Meet meer met Google Tag Manager

Google Tag Manager is een gratis dienst van Google waarmee je verschillende meettags op je website kunt plaatsen. Google Tag Manager wordt gebruikt als een beheeromgeving waarin alle tags en trackingscodes worden verzameld om je webstatistieken te meten. Het grote voordeel is dat je IT-team slechts één keer een code op je website hoeft te plaatsen. Zelf kun je daarna in de beheeromgeving van Google Tag Manager nieuwe tags blijven aanmaken, zonder dat je grote aanpassingen hoeft te doen in de back-end van de website.

Voordelen van Google Tag Manager

  • Als marketeer ben je zeer flexibel en minder afhankelijk van het IT-team
  • Slechts één meetcode op je website
  • Snelle laadtijd van je website doordat je slechts één meetcode nodig hebt
  • De integratie met andere diensten is eenvoudig

De veelzijdigheid van GTM

Dankzij Google Tag Manager kun je veel specifieke variabelen meten. Bijvoorbeeld het aantal klikken op een button, de laadsnelheid van een bepaalde subpagina of het invullen van een formulier. Maar ook koppelingen zoals remarketing via Google Display Netwerk of de Ads conversie meting kunnen gemaakt worden. Vervolgens kun je met deze informatie je website verder optimaliseren met meer resultaat als doel. Daar wordt je happy van, niet?

Kun je hulp gebruiken bij het instellen van jouw Google Tag Manager-account? Bel met ons of volg een training Google Tag Manager gegeven door één van onze specialisten!

Onze specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!