Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads team

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten Google Shopping

Voor elke online retailer is het een must om te adverteren met Google Shopping. Consumenten vergelijken nu eenmaal bij alle aanbieders als ze op zoek gaan naar dat speficieke product. En dan wil jij natuurlijk wel de beste deal aanbieden! Cruciaal bij adverteren in Google Shopping is een kwalitatieve en up-to- date productfeed. De specialisten van Happy Leads kunnen je daarmee helpen.

Succesvolle Shopping campagnes

Het succes van Google Shopping is afhankelijk van de kwaliteit van de productfeed die je aanlevert. Start daarom met een slimme strategie. Een gecertificeerde Google Ads specialisten stelt niet alleen de Shopping feed op, we bieden jou ook strategische ondersteuning aan in de keuze van die producten. Daarnaast bekijken we de concurrenten die al actief zijn met Google Shopping en in welke productcategorieën. Ook kunnen we je helpen met opzetten en aanmelden van je xml-feed (productfeed) en deze blijvend optimaliseren.

De kracht van Google Shopping

  • Advertenties met afbeelding en prijs
  • Dynamische advertenties via feed
  • Segmentatie op product of productcategorie

Een goede SEO strategie

Maar misschien loopt je Google Shopping campagne al aardig en zijn er verbeterpunten om in je voordeel te laten werken. Ontzettend belangrijk is het om de titels en omschrijvingen van je producten te blijven optimaliseren. Op die manier haal je ongetwijfeld een hoger rendement uit je Google Shopping advertenties.

Onze SEA specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Maandelijkse werkzaamheden

Op deze manier werken we continu aan verbetering

Resultaten analyseren

Analyses zorgen voor de juiste inzichten waarop bijgestuurd kan worden.

Verbeterpunten inzichtelijk maken

De specialisten kijken naar verbeterpunten en schakelen direct waar mogelijkheden zijn.

Feed optimalisatie

Door het aanpassen van de feed zorgen we er voor dat we op de juiste manier kunnen segmenteren.

Rapportage

Via een maandelijkse rapportage krijg jij de resultaten die behaald zijn te zien. Hierbij staat advies wat de komende maand uitgevoerd kan worden.

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!