Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads team
Happy Leads Diensten Google Grants

Tot 120.000 dollar gratis advertentiebudget per jaar voor jouw non-profitorganisatie: dat helpt je enorm om jouw online doelen te bereiken. Met Google Grants krijg je als non-profit organisatie de kans om met gekozen zoektermen bovenaan te komen in Google.

Campagnes voor goede doelen

Google steunt non-profitorganisaties door maximaal $ 10.000,- mediabudget per maand te schenken aan goede doelen, musea, culturele instellingen en wetenschappelijk onderzoek. Het gratis advertentiebudget van Google Grants zet je in als een Google Ad campagne. Op basis van gekozen zoekwoorden gaat er een veiling van start. Alle adverteerders, dus ook jouw concurrenten, die gevonden willen worden op deze zoekopdracht doen een bod.

Wij verzorgen voor goede doelen

Een doordachte strategie

Een sterke combinatie

De combinatie van de hoogte van het bod en factoren als relevantie, kwaliteit van de landingspagina, concurrentie en CTR (doorklikratio) bepaalt uiteindelijk welke advertentie wordt vertoond en waar. De sleutel tot een succesvolle campagne is dus een goed doordachte strategie, zodat elke advertentie-euro ook écht wat oplevert.

Wat mag je verwachten?

  • Meer relevante bezoekers
  • Toename donaties
  • Grotere naamsbekendheid

Onze SEA specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Spelregels Google Grants

Google heeft een paar spelregels opgesteld voor deelname aan het programma. Zo moet jouw organisatie gevestigd zijn in Nederland met een CBF-keurmerk, een CBF-verklaring van geen bezwaar of erkend dienen te zijn door de Belastingdienst met een ANBI. Dit zal eerst gevalideerd worden om toegang te krijgen tot het programma. Happy Leads helpt jouw organisatie bij de aanmelding van de juiste gegevens.

Verder zijn er een paar beperkingen, zodat betaalde advertenties voorrang hebben op de onbetaalde campagnes van Google Grants. Zo mag je van dit budget bijvoorbeeld alleen adverteren met tekst in de zoekresultaten (dus geen banners).

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!