Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads team

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten Google Analytics

Weet jouw doelgroep je website te vinden? Via welke bronnen komen ze op jouw site? Wat doen ze op je site en hoe lang blijven ze er? Met Google Analytics krijg je glashelder inzicht in de activiteiten op je website en kun je je website optimaliseren om de beste resultaten te behalen. Hoe? De specialisten van Happy Leads kunnen je hierbij helpen.

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een product van (hoe kan het ook anders) Google. Met Google Analytics kun je vrijwel alle activiteiten rondom je website meten. Zowel het verkeer naar jouw website als het verkeer van jouw website. Je kunt in Google Analytics bovendien ‘doelen’ instellen zodat je conversies kunt meten: de aankoop van een product, inschrijven op een nieuwsbrief of downloaden van een whitepaper. Kortom: wil je met je website écht resultaat boeken, dan is Google Analytics onmisbaar.

Voordelen Google Analytics

  • Gratis statistiekenpakket
  • Realtime inzichten
  • Google Analytics 360 voor grote accounts
  • KPI dashboards op maat

Een geavanceerde tool

Misschien een nog wel belangrijkere vraag: wie werkt met Google Analytics? Google Analytics is op dit moment de meest veelzijdige en geavanceerde tool voor websiteanalyse op de markt. Onze Happy specialisten weten precies hoe ze de data over de performance van je website, conversies en Ads campagnes moeten analyseren. Daarnaast geven ze je ook concreet advies hoe je de data kunt gebruiken om de performance van je website te verbeteren. Alles keurig samengevat in een maandelijks rapport.

Resultaatgerichte analyes

Belangrijke beslissingen in de bedrijfsvoering worden minder genomen op buikgevoel en steeds meer op basis van ‘keiharde’ data. Google Analytics geeft je precies aan hoe en waar je meer rendement kunt halen uit je online marketing strategie. Heb je hulp nodig bij het optimaal inrichten van Google Analytics voor jouw organisatie? De specialisten van Happy Leads helpen je graag op weg.

Onze analytici

Zij gaan aan de slag voor jou!

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!