Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads Team

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten Google Ads

Een prachtige website die bijna niets oplevert. Hoe frustrerend is dat? En nog belangrijker: hoe voorkom je dat? Google Ads (voorheen Google Adwords) kan je helpen om een opvallende positie binnen Google te verkrijgen, waardoor je optimaal vindbaar bent voor je potentiële klanten. De gecertificeerde Ads specialisten van Happy Leads kunnen je hierbij helpen.

Doordachte Google advertenties

Happy Leads vormt een onderdeel van de Happy Horizon. Een groep van ruim 180 talenten op het gebied van data, creativiteit en bereik. Samen hebben we één grote drijfveer: het leveren van resultaat. Happy Leads zit met jou aan tafel om mee te denken op strategisch niveau en een werkende online advertising aanpak op maat te bedenken. Én uit te voeren. Welke opportuniteiten biedt Google Ads voor jouw merk of bedrijf? Wij zetten onze vakkennis om in doordachte en meetbare campagnes. Dat kan bijvoorbeeld een Google Ads campagne zijn.

Met Google Ads bepaal je doelen

Welke producten of diensten wil je promoten? Heb je een marketingdoel wat je nastreeft in je marketing aanpak? Aan welke concurrent(en) verlies je momenteel inkomsten, klanten of donateurs? Op basis van deze gegevens en onze expertise starten we met een plan van aanpak. En, omdat elk bedrijf uniek is, maken we altijd een plan van aanpak op basis van jouw doel- en vraagstelling.

Onze specialisten gaan vervolgens aan de slag om leads, prospects, klanten of donateurs aan te trekken. Benieuwd voor welke klanten we succesvolle campagnes voerden? Tot ons klantenbestand behoren zowel webshops als goede doelen en servicegerichte bedrijven of restaurants.

Certificering

Google Premier Partner

Als gecertificeerd Google Premier Partner zijn wij als eersten op de hoogte van wijzigingen binnen het beleid, de nieuwe features, toepassingen en trends van Google. Onze SEA-experts verdiepen zich daarom niet alleen in in de kennis over de Google Ads tool, zij weten als geen ander hoe we jouw merk aan het juiste publiek, op het juiste moment te tonen. Zo vormen onze experts een perfecte aanvulling op jouw sales- of marketing team!

Onze SEA specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Voordelen van Google Ads

  • Snel zichtbaar
  • Grote segmentatie mogelijkheden
  • Inzicht op korte termijn

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!