Google Ads (SEA)


Snel een toppositie verkrijgen in Google doen we met Search Engine Advertising (SEA). We zetten relevante advertenties in via Google Ads om de online vind -en zichtbaar van jouw website direct te verhogen. Kom maar op met die website bezoekers en Happy Leads!Google Ads (SEA)
Wij zijn gespecialiseerd in:

Adverteren via Google Ads


Google Ads (SEA)

Heb je een fantastische website, maar blijven de bezoekers, leads en conversies uit? Zit je met de handen in het haar en weet je niet hoe je online vind -en zichtbaar wordt voor potentiële klanten? Google Ads biedt een uitkomst voor jouw struggles! Met Google Ads, het advertentiesysteem van Google, claim je direct een goede positie voor jouw website op relevante zoekwoorden. Het draaien van succesvolle Google Ads campagnes en advertenties is geen simpele klus. Oh happy day, want bij Happy Leads hebben we gecertificeerde Ads specialisten in huis!

Succesvolle campagnes via Google Ads

Geen simpele klus, hoezo niet? Google Ads werkt met een online veilingsysteem en start elke keer dat iemand in Google een zoekterm intypt een veiling. Alle adverteerders die zichtbaar willen zijn op de ingevulde zoekterm doen vervolgens een bod in deze veiling. Zijn er meer adverteerders aanwezig in de veiling? Dan nemen de Cost Per Click (CPC) toe. Een combinatie van de hoogte van het bod en factoren als relevantie, kwaliteit van de landingspagina en de Click Through Rate (CTR) bepaalt of jouw advertentie boven of onder andere adverteerders wordt geplaatst.

Op naar meer rendement!

Elke euro die je in Google Ads investeert moet meer opleveren. Ziet een potentiële klant je advertentie wel, maar wordt er niet doorgeklikt? Dan betaal je niets. Dit doe je pas als iemand doorklikt via de advertentie naar jouw website. Jij kunt als adverteerder tot op de cent nauwkeurig aangeven wat je wilt betalen, wij houden controle over dit budget, monitoren en optimaliseren de campagnes gericht op meer rendement en resultaat.

SEA, zo pakt Happy Leads dat aan!

Vanuit een strategie die past bij jouw bedrijf en website, richten we een Google Ads campagne in die we vervolgens monitoren en optimaliseren. We slaan graag de handen ineen gericht op optimaal resultaat van de campagnes. Zo zijn we benieuwd wat jij wilt bereiken met Google Ads, welke producten of diensten we onder de aandacht moeten brengen en wat kenmerkend is voor de markt waarin je opereert. Als dit voor ons duidelijk is, leggen we een SEA plan voor gebaseerd op jouw doel -en vraagstelling. Ben je enthousiast? Dan richten we de campagnes in en kan het adverteren beginnen!

Google Ads = monitoren, optimaliseren en evalueren

Zodra de campagnes draaien houden onze Google Ads specialisten zich bezig met optimalisaties en het bijsturen van de campagnes. Waar gaat het goed en zien we kansen? En (misschien wel belangrijker) waar lopen de advertenties niet zo lekker en zien we nog verbeterpunten? We houden dit nauwkeurig in de gaten, spelen in op ontwikkelingen en houden je continu op de hoogte van aanpassingen en opvallendheden. Maandelijks ontvang je alle resultaten in een overzichtelijke rapportage. Op basis hiervan bepalen we samen of we nog op het goede pad zitten.
Vragen?

Neem contact met ons op


We hebben je bericht ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vul jouw gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17.45 uur, mailen kan natuurlijk 24/7.


Keizersgracht 2 (1e verdieping)
5611 GD Eindhoven