Facebook Advertising


9,8 miljoen! Dat is het aantal Nederlanders dat maandelijks actief is op Facebook. Maar liefst 7,8 miljoen gebruikers loggen dagelijks in. En wij weten hoe we ze kunnen bereiken. Ook voor jou!Facebook Advertising
Wij zijn gespecialiseerd in:

Facebook Advertising


9,8 miljoen redenen om te starten met Facebook Advertising

9,8 miljoen! Dat is het aantal Nederlanders dat maandelijks actief is op Facebook. Maar liefst 7,8 miljoen gebruikers loggen dagelijks in. Waaronder jouw doelgroep! Met adverteren op Facebook kun je deze doelgroep heel gericht bereiken om kennis te laten maken met jouw product of dienst. En wij helpen je daar bij.

Waarom Facebook Advertising interessant is voor leadgeneratie?

  • Groot bereik en zeer specifieke targeting. Zo is het onder andere mogelijk om te targeten op locatie (land, regio, stad), leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur, opleidingsniveau en interesses, maar ook op look-a-likes van je bestaande klanten of fans van jouw pagina. Iedere doelgroep die voor jou interessant is dus.
  • Vraag creëren i.p.v. vervullen. Facebook Advertising is een push-kanaal, jouw product of dienst wordt onder de aandacht gebracht zonder dat de consument direct op zoek is.
  • Branding; versterk je merk en leer jouw doelgroep persoonlijk kennen.
  • Laat het aantal likes van jouw Facebook-pagina groeien. Bindt consumenten aan jouw product of dienst zodat ze fan worden en jouw pagina liken.
  • Houd je bezoekers vast en zorg voor terugkerend bezoek door remarketing, waardoor ze op een later moment alsnog converteren.
Zo kunnen we voor u selecties uitvoeren op algemene gegevens zoals geslacht, woonplaats of leeftijd, maar ook op specifiekere gegevens als online koopgedrag, fondsenwervingskenmerken of een reisvoorkeur. Door op een slimme manier om te gaan met deze kenmerken en deze ten volle te benutten, vinden wij voor u de juiste doelgroep, op het juiste moment en via het juiste kanaal.
Vragen?

Neem contact met ons op


We hebben je bericht ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vul jouw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17.45 uur, mailen kan natuurlijk 24/7.


Nieuwe Emmasingel 12-14
5611 AM Eindhoven