Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads Team

E-mail nieuwsbrieven

Terug naar alle diensten

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten E-mailmarketing E-mail nieuwsbrieven

E-mail nieuwsbrieven zijn belangrijk voor iedere organisatie. Je hebt een boodschap en die probeer je zo relevant mogelijk te communiceren met jouw doelgroep. E-mail nieuwsbrieven worden vaak ingezet als push-kanaal. Een actie, een blog-item of de nieuwste productlancering? Happy Leads zorgt er graag voor dat jouw nieuwsbrief de meest gelezen nieuwsbrief van de hele inbox wordt!

Waarom zou je een nieuwsbrief versturen?

Met een nieuwsbrief houd jij je inschrijvers op de hoogte van alles wat er speelt binnen en rondom jouw organisatie. En laat die inschrijvers nou net een hele belangrijke doelgroep zijn. Inschrijvers voor de nieuwsbrief hebben immers een opt-in achtergelaten. Hiermee geven ze actief aan dat ze op de hoogte willen blijven van alles wat jouw organisatie en/of branche zo tof maakt of van aanbiedingen waar zij op zitten te wachten. Zorg dat je ze de juiste content biedt.

Voor een marketing aanpak, gebruik je het

SEE-THINK-DO-CARE model

Verstuur je nieuwsbrief op de juiste manier!

Happy Leads biedt passende ondersteuning voor het opstellen van nieuwsbrieven voor jouw bedrijf. Aan de hand van een contentkalender of op basis van jouw marketingkalender, bepalen we in combinatie met het See-Think-Do-Care-model wanneer welke boodschap passend is. 

Het vullen van de nieuwsbrief proberen we op een efficiënte manier laten verlopen, bijvoorbeeld middels een RSS-feed of producten-feed. Zo laad jij automatisch je laatste persbericht, product of nieuwste website-artikel in. En kost het je weinig tijd.

Verhoog het resultaat

Maar onze specialisten zijn ook dol op het verhogen van resultaat!  Zo denken we graag mee over de verzendfrequentie. Ook adviseren we over de juiste verzendtijd. Ten slotte is het ook mogelijk om volledig te ontzorgen. Van het bedenken van het concept tot de rapportage na verzending en alles ertussenin! Maar daar blijft het niet bij. Een inschrijving is nog maar het begin! Maar je wil natuurlijk zorgen voor relevante content. We richten graag automatische campagnes in je inschrijver beter te leren kennen. Dat kan aan de hand van het uitvragen van gegevens, maar ook achter de schermen op basis van kliks.

Onze e-mail specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!