Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads Team

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

E-mail campagnes zijn er in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een Black-Friday campagne, een leadgeneratie campagne of een productlancering. Dit zijn periodieke campagnes die vaak handmatig worden gestart. Maar je hebt ook automatische campagnes, zoals een verjaardagscampagne, een verlaten winkelwagen-campagne of een reactivatiecampagne. Vaak worden deze eenmalig ingesteld en heb je er verder geen omkijken naar. Alhoewel; het is vervolgens belangrijk dat de resultaten systematisch worden verhoogd door middel van het testen en optimaliseren van deze campagnes.

Wij gaan voor rendabele e-mail campagnes

E-mail campagnes kunnen zéér rendabel zijn en kosten vaak relatief weinig tijd. E-mail marketing heeft namelijk al jaren de hoogste ROI van alle online marketing kanalen. Waar je een digitale nieuwsbrief vaak iedere week, maand of kwartaal opnieuw handmatig moet vullen en versturen, regel je een e-mailcampagne vaak eenmalig in. Vervolgens zorg je dat de mails in die campagne, zoals bijvoorbeeld de product review e-mail, automatisch wordt verzonden op basis van triggers en je bent klaar. Hiervoor is vaak wel wat maatwerk nodig. De trigger om een campagne te starten, kan bijvoorbeeld het invullen van een formulier of de aanschaf van een product zijn. Maar hoe richt je dit in? En wat moet de strekking van de mail(s) zijn? En wil je een reminder mail? Of misschien wil je ze na het doorlopen van de ene campagne wel in de andere campagne laten opnemen.

Voor een marketing aanpak, gebruik je het

SEE-THINK-DO-CARE model

De beste ESP pakketten

De e-mail specialisten van Happy Leads kunnen door al hun ervaring met verschillende programma’s, zoals Spotler, Copernica en Clang perfect ondersteuning bieden bij het opstellen en ontwikkelen van e-mail campagnes. Wij adviseren over koppelingen en denken graag mee over het vormgeven van de campagne. Happy Leads weten als geen ander uit welke stappen een campagne moet bestaan. Als je wilt dat ze je volledig ontzorgen bij het opstellen van campagnes, is dat geen probleem! Onze consultants en specialisten worden er namelijk Happy van om jouw (marketing)campagnes nog beter te laten renderen.

Onze e-mail specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!