E-mailmarketing


Snel contact maken met je potentiële of bestaande doelgroep? Wij bieden je alle facetten van e-mailmarketing voor het bereiken van jouw doelgroep en het verzamelen van relevante data.E-mailmarketing
Wij zijn gespecialiseerd in:

E-mailmarketing


Snel contact maken met je potentiële of bestaande doelgroep? Weten wat hun online koopgedrag is of wat bijvoorbeeld hun reisvoorkeuren zijn? Happy Leads biedt alle facetten van e-mailmarketing voor het bereiken van jouw doelgroep en het verzamelen van relevante data voor jou. Als specialist in de markt bereik je met Happy Leads op een snelle manier de consumenten die interesse hebben in jouw product of dienst. Deze vorm van marketing is perfect en makkelijk meetbaar. Dus eenvoudig traceren waar het verkeer naar jouw pagina vandaan komt, waar de response plaatsvindt en waar omzetgroei wordt gemaakt. Duidelijker kan niet!

E-mailmarketing is één van de belangrijkste onderdelen in jouw directe marketing-mix. Happy Leads heeft een uitgebreid netwerk van opt-in e-maildatabases van waaruit we e-mailcampagnes kunnen verzorgen naar miljoenen consumenten in verschillende landen. Onder andere in Nederland, België en Duitsland. Ook beschikt Happy Leads over diverse eigen opt-in e-maildatabases. In deze databases is uitgebreide consumenteninformatie opgenomen, waardoor Happy Leads voor verschillende productaanbiedingen jouw ideale doelgroep kan selecteren en je response en conversie kan optimaliseren.

Zo kunnen we voor jou selecties uitvoeren op algemene gegevens zoals geslacht, woonplaats of leeftijd, maar ook op specifiekere gegevens als online koopgedrag, fondsenwervingskenmerken of een reisvoorkeur. Door op een slimme manier om te gaan met deze kenmerken en deze ten volle te benutten, vinden wij voor jou de juiste doelgroep, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Happy Leads is partner van Clang en Copernica, waarmee e-mailmarketing op top-niveau uitgevoerd kan worden.

Clang

Clang

Clang is een top of the range, alles-in-één software pakket. Daarmee is Clang niet afhankelijk van andere systemen. Zowel de landingspagina, opvolgende e-mails en eventueel zelfs sms berichten kunnen via Clang worden ontwikkeld en verstuurd. Clang onderscheidt zich van andere pakketten door haar gebruiksvriendelijkheid en visuele weergave van segmentaties en campagnes. Voor ieder bedrijf is Clang de tool waarmee op een efficiënte wijze de juiste boodschap bij de juiste doelgroep terecht komt.

Copernica

Copernica

Met Copernica is de hedendaagse e-mail marketeer in staat om geautomatiseerde, gepersonaliseerde e-mails te verzenden. Tevens kunnen landingspagina’s gemaakt worden binnen het systeem, sms kan worden verzonden en je bent in staat Copernica Marketing Software voor e-mailmarketing, webpagina’s, mobile, social en printom geautomatiseerd verschillende opvolgacties in te stellen. Tevens beschikt Copernica over uitstekende mogelijkheden om diverse andere systemen te integreren. Daarmee is je CRM de bron voor gepersonaliseerd e-mailen. De prijzen die Copernica hanteert zijn transparant en open. Bij specifieke vraagstukken maakt Copernica gebruikt van haar partnernetwerk. Eén van deze partners is Happy Leads.

Measuremail

Measuremail

We werken tevens samen met Measuremail, een e-mailtool waarmee we dagelijks diverse nieuwsbrieven versturen voor een aantal van onze eigen labels.

Vragen?

Neem contact met ons op


Bedankt voor je bericht. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vul jouw gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17.45 uur, mailen kan natuurlijk 24/7.


Nieuwe Emmasingel 12-14
5611 AM Eindhoven