Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads Team

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten E-mailmarketing

Misschien stuur je al een tijdje nieuwsbrieven naar je klantenbestand, maar komt er weinig uit. Je weet, of je hebt ergens gelezen dat er meer uit e-mailmarketing te halen valt. Je bent nieuwsgierig over de toepassing van marketing automation. Alleen je hebt geen idee waar je moet beginnen. Hoe pak je dit dan aan?

Maximaal rendement

We helpen je om het maximale rendement uit e-mailmarketing te halen. Samen met jou bepalen we de KPI’s zodat het resultaat altijd gemeten kan worden. Op basis van de doelstellingen stippelen we in samenspraak de juiste e-mailmarketing strategie uit. Het uiteindelijke doel is om je e-mailcampagnes volledig aan te laten sluiten op de Customer Journey van jouw klant. Daarmee wordt e-mailmarketing een middel om (herhaal)aankopen te stimuleren, loyaliteit te verhogen, klanttevredenheid te meten en nog veel meer!

Waarom e-mailmarketing?

Dit zijn de voordelen

  • Hoge ROI (Return on Investment)
  • Opbouwen betrokkenheid en relatie
  • Direct en meetbaar resultaat

Wat zorgt voor succes?

Factoren voor succes

  • Keuze van een E-mail Software Provider (ESP)
  • Verrijking van klantendatabase
  • Grootte van de klantendatabase

Onze e-mail marketing specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Spotler
Clang
Copernica

De juiste e-mail partner

Wij zijn in staat om voor ieder type organisatie een passende strategie uit te werken. Voor de inzet van e-mailmarketing zijn wij gecertificeerd partner van de beste e-mailmarketingsoftware van Nederland. De softwaresystemen waar wij mee werken zijn Clang, Copernica en Spotler. Dankzij de ruime ervaring weet ons team van specialisten het maximale uit deze pakketten te halen om jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen.

Naast het strategische vraagstuk gaan wij ook praktisch te werk. Bijvoorbeeld door het instellen van een account, met desgewenste templates. Of we ontzorgen jouw e-mailmarketing volledig en verzorgen de verzending van de mailings. Kortom: dé oplossing voor jouw e-mailmarketing wens.

Bekijk de essentiële onderdelen van succesvolle e-mailmarketing

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!