E-mailmarketing


E-mailmarketing is en blijft één van de belangrijkste onderdelen in een succesvolle marketingstrategie en biedt, mits goed uitgevoerd, het hoogste rendement van alle online marketing kanalen.E-mailmarketing
Wij zijn gespecialiseerd in:

E-mailmarketing


Je stuurt al even nieuwsbrieven en weet dat er meer uit e-mailmarketing te halen valt. Alleen je hebt geen idee waar je moet beginnen. Of je hebt de stap gemaakt naar gesegmenteerd mailen, maar merkt dat je specialistische kennis nodig hebt om écht gepersonaliseerd te gaan versturen. Daarnaast moet je ook nog al je andere marketingactiviteiten beheren en aansturen. Hoe pak je dit dan aan?

Bij een juiste inzet van e-mailmarketing ga je verder dan het versturen van een nieuwsbrief. De kracht van e-mailmarketing ligt in de uitgebreide mogelijkheden van segmentatie en personalisatie. Relevantie voor de ontvanger is tegenwoordig het sleutelwoord; algemene bulkmailings naar je hele bestand verliezen snel hun effect. Gebruik informatie over je (potentiële) klanten om gepersonaliseerde campagnes te versturen. Automatiseer deze processen en je maakt de eerste stap naar marketing automation.

Happy Leads helpt je om het maximale rendement uit e-mailmarketing te halen. Allereerst kijken we naar jouw doelstellingen en bepalen we samen met jou de juiste e-mailmarketingstrategie. Met ons stappenplan begeleiden we jou naar een geoptimaliseerde en meetbare resultaten. Dit stappenplan begint bij het bouwen van een solide fundament; de beste inrichting van je database en een optimaal design van je mailings zorgen dat je een vliegende start maakt.

Daarna stellen we een optimalisatieplan op waar we samen met je aan gaan werken; uitgebreide segmentatie, inrichten van effectieve geautomatiseerde campagnes, integreren van websitegedrag en webshopdata en het uitvoeren van slimme A/B-tests. Alles halen we uit de kast om jouw resultaat te verbeteren. Daarnaast denken we samen met je na over manieren om je database verder te laten groeien.

Het uiteindelijke doel is om je e-mailcampagnes volledig aan te laten sluiten op de Customer Journey van jouw klant. Daarmee wordt e-mailmarketing een middel om (herhaal)aankopen te stimuleren, loyaliteit te verhogen, klanttevredenheid te meten en nog veel meer.

Stappenplan E-mailmarketing Happy Leads

 

Voor de inzet van e-mailmarketing zijn wij gecertificeerd partner van de beste e-mailmarketingsoftware van Nederland. Dankzij de ruime ervaring weet ons team van E-mailmarketing Specialisten het maximale uit deze pakketten te halen en jouw e-mailmarketing te verbeteren.

Clang

Clang

Clang is het meest complete omnichannel marketingplatform voor e‑mailmarketing en marketing automation. Met een paar simpele handelingen kun je binnen Clang prachtige e‑mails maken, testen en verzenden. Wij gebruiken Clang om je nieuwe klanten te bereiken, meer inzicht te krijgen in klantgedrag en voor maximale conversie en hogere klantloyaliteit.

Copernica

Copernica

Met Copernica Marketing Software stuur je geautomatiseerde en gepersonaliseerde e-mailcampagnes gebaseerd op data. In de flexibele, multidimensionale database sla je alle relevante data eenvoudig op. Daarnaast beschikt Copernica over uitstekende mogelijkheden om diverse andere systemen te integreren.

Spotler

Spotler

Spotler stelt niet-technische marketeers in staat om direct professioneel aan de slag te gaan met e-mailmarketing. Met de software maak je snel en gemakkelijk nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes en landingspagina’s. Ook kun je met Spotler direct starten met marketing automation. Zo stuur je binnen no-time een verjaardagsmail naar je vaste klanten of een reminder wanneer een potentiële klant zijn winkelwagen gevuld achterlaat.

Hoe kunnen we jou happy maken? Laat het ons weten!