E-mailmarketing


Hoe zet jij e-mail marketing in? Haal je het maximale uit je e-mail database? Wij bieden je alle benodigde facetten van e-mailmarketing.E-mailmarketing
Wij zijn gespecialiseerd in:

E-mailmarketing


E-mailmarketing is één van de belangrijkste onderdelen in jouw marketing-mix. Het benaderen van je bestaande klanten- en prospectdatabase is voor iedere organisatie van groot belang. E-mailmarketing is een uiterst effectief middel om in contact te komen en te blijven met je doelgroep. Happy Leads is gespecialiseerd in het opzetten van een e-mailmarketing strategie, het beheren van jouw e-maildatabase en het opzetten van professionele e-mailmarketing campagnes.

Op regelmatige basis nieuwsbrieven versturen? Geautomatiseerde e-mailcampagnes verzenden op basis van gedrag en data? Gepersonaliseerde boodschappen versturen naar een specifiek deel van je doelgroep? Wij denken graag met je mee en helpen je met al jouw e-mailmarketing vraagstukken. Ons e-mailmarketing team beschikt over alle benodigde kennis om het maximale uit je e-maildatabase te halen.

We werken met de softwarepakketten Clang en Copernica. Deze e-mail service providers (ESP’s) zijn ontwikkeld om op professioneel niveau e-mailmarketing te bedrijven. Ons team van e-mailmarketing specialisten en creatieven weten samen het maximale uit deze pakketten te halen.

Clang

Clang

Clang is een top of the range, alles-in-één software pakket. Daarmee is Clang niet afhankelijk van andere systemen. Zowel de landingspagina, opvolgende e-mails en eventueel zelfs sms berichten kunnen via Clang worden ontwikkeld en verstuurd. Clang onderscheidt zich van andere pakketten door haar gebruiksvriendelijkheid en visuele weergave van segmentaties en campagnes. Voor ieder bedrijf is Clang de tool waarmee op een efficiënte wijze de juiste boodschap bij de juiste doelgroep terecht komt.

Copernica

Copernica

Met Copernica is de hedendaagse e-mail marketeer in staat om geautomatiseerde, gepersonaliseerde e-mails te verzenden. Tevens kunnen landingspagina’s gemaakt worden binnen het systeem, sms kan worden verzonden en je bent in staat Copernica Marketing Software voor e-mailmarketing, webpagina’s, mobile, social en printom geautomatiseerd verschillende opvolgacties in te stellen. Tevens beschikt Copernica over uitstekende mogelijkheden om diverse andere systemen te integreren. Daarmee is je CRM de bron voor gepersonaliseerd e-mailen. De prijzen die Copernica hanteert zijn transparant en open. Bij specifieke vraagstukken maakt Copernica gebruikt van haar partnernetwerk. Eén van deze partners is Happy Leads.

Vragen?

Neem contact met ons op


Bedankt voor je bericht. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vul jouw gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17.45 uur, mailen kan natuurlijk 24/7.


Nieuwe Emmasingel 12-14
5611 AM Eindhoven