Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads Team

Display Advertising

Terug naar alle diensten

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten Display Advertising

Een effectieve inzet van display marketingstrategie en -campagnes loont absoluut! Door de werking van dynamische advertentiebanners is display advertising een super effectief middel om je naamsbekendheid, traffic, leads én sales te verhogen. In bijna elke fase van de customer journey kun je doelgericht de juiste boodschap op het juiste moment bij een groot publiek brengen. De specialisten van Happy Leads kunnen je hiermee helpen.

Per fase een nieuw contactmoment

Jouw klanten hebben verschillende contactmomenten via verschillende marketingkanalen, voordat zij daadwerkelijk overgaan tot een aankoop. Veel van die contactmomenten kunnen plaatsvinden via een online display campagne. Wij gaan de uitdaging aan om per fase binnen de customer journey de juiste boodschap, op het juiste moment, aan de juiste persoon te tonen.

Mogelijkheden Display Advertising

Per fase wordt gekeken welke banneradvertenties of video’s het meest geschikt zijn met welke type boodschap. We zetten standaard advertentieformaten af tegen high impact banners en rich media banners, die extra opvallen door het bewegend beeldmateriaal. Door A/B-testing optimaliseren we de display advertenties steeds verder, zodat de juiste boodschap de juiste doelgroepen bereikt en de kans op conversie het hoogst wordt. 

De ervaren advertising specialisten van Happy Leads maken gebruik van het Google Display Netwerk en AdRoll om jouw doelgroep effectief te targeten met de juiste advertenties.

Effectieve Display Advertising

Zonder inzicht boek je geen resultaat. Onze advertising specialisten helpen je met het bepalen van de beste campagnestrategie. Wat zijn realistische doelstellingen, op welke websites en netwerken zoeken jouw doelgroepen en wat is het slimste inkoopmodel? De campagnes blijven we continu optimaliseren en rapporteren, zodat elke advertentie-euro ook méér resultaat oplevert!

Onze display specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!