Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads Team

Conversie optimalisatie

Terug naar alle diensten

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat ons weten welke online resultaten jij wilt bereiken.

Happy Leads Diensten Conversie optimalisatie

Heb je veel bezoekers op je website, maar blijft de conversie achterwege? Dat is vervelend. Je hebt immers zoveel tijd en energie gestoken in de website en/of webshop! Hij ziet er prachtig uit en heeft ook genoeg gekost… Nu is het tijd om te converteren en winst te gaan maken. Maar dat blijft uit. Waar ligt dat aan? Wat zou je ervan vinden als het aantal conversies met 1% zou stijgen? Of als de gemiddelde bestelwaarde zou toenemen? Happy Leads ontzorgt en faciliteert in conversie optimalisatie, oftewel CRO.

Wat betekent 1% meer conversie voor jou?

Als online marketing bureau hebben we van elk vakgebied specialisten in huis. Onze conversie optimalisatie specialisten brengen in kaart waarom jouw website zijn doelstellingen niet haalt. Dit gaat verder dan de harde webshop conversie. Een conversie kan ook het bereiken van een contactpagina zijn, het invullen van een formulier of het downloaden van een white paper. Met andere woorden: conversie optimalisatie is niet alleen interessant voor een bedrijf dat via een webshop producten verkoopt. Ook voor een dienstverlenende organisatie loont conversie optimalisatie de moeite.

Conversiepercentage verhogen

Haal het onderste uit de kan met je website. Met een vergrootglas en een reeks tools onderzoeken we de huidige website en zijn struikelblokken.

  • Wat is het huidige conversiepercentage?
  • Wat is het totaal aantal maandelijkse bezoekers?
  • Welk kanaal zorgt voor de meeste en minste conversies?
  • Hoe ziet het bestelproces/ leadgeneratie proces er uit?
  • Waar haken bezoekers af?

De verbeterpunten formuleren we in een plan van aanpak. Hierin lees je de te behalen slagen in de backend en de frontend van de website. Denk daarbij aan het verbeteren van grafische elementen of het optimaliseren van teksten en bewoordingen. Maar ook complexe technische materie wordt in het document besproken zoals bijvoorbeeld het verminderen van de laadtijd.

Google Optimize
Hotjar
Google Optimize
Hotjar

Monitoring

Binnen een maandelijks traject worden hypotheses getest. Is een verandering aan de knop de oplossing voor het lage conversiepercentage? Krijgen we meer bestellingen doordat mensen op zoek zijn naar kortingen? Om dit inzichtelijk te maken, maken we gebruik van meerdere tools, zoals Hotjar en Google Optimize. Daarnaast hanteren we Analytics tools en Dashboarding tools.

Onze CRO specialisten

Zij gaan aan de slag voor jou!

Dit zijn onze specialisten die voor jou aan de slag gaan. Zij zorgen voor de juiste inzichten, optimalisaties en resultaat!

Testen en doortesten

Elke website is anders en streeft andere doelen na. Daarom leveren wij maatwerk. Waar loopt het spaak? Dient het bestelproces aangepakt te worden? Straalt de website genoeg autoriteit / professionaliteit / vertrouwen uit? Kan dit aangepast worden door teksten of kleuren van knoppen aan te passen? Deze en meer aanbevelingen geven onze specialisten aan je mee. Jij kiest uiteindelijk wat je met die aanbevelingen doet: pak je ze op met de webbouwer of laat je de uitvoering ervan aan onze specialisten over. In dat laatste geval voeren we A/B testing of multivariate testing uit om na te gaan wat het beste werkt voor jouw website.

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!