Onze diensten

Happy Leads heeft specialisten in huis die je verder kunnen helpen met de volgende disciplines.

Waar wij goed in zijn

Onze diensten


Happy Leads helpt jou bij het effectief bereiken van nieuwe en bestaande klanten. Daarvoor bedenken en ontwikkelen we marketingcampagnes aan de hand van het See-Think-Do-Care framework, ontwikkeld door Google. Dit framework beschrijft de verschillende fases van de Customer Journey vanuit het oogpunt van de (potentiële) klant en geeft handvatten voor verschillende contactmomenten binnen iedere fase.

Op basis van jouw doelstellingen voor bereik, conversie en klantcontact bepalen we samen de opzet van de campagne en de samenwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring in direct en online marketing streven we door middel van continu testen, analyseren en optimaliseren naar dat ene doel: een optimaal resultaat voor jouw doelstellingen.

En daar blijft het niet bij. Met al onze collega’s binnen Happy Horizon hebben we diverse disciplines in huis om het resultaat van je complete marketingaanpak naar het hoogste niveau te tillen!

See Think Do Care

Online Leadgeneratie


Meer bereik en het werven van nieuwe klanten en prospects, daar helpen wij je bij Happy Leads graag bij. Wil je weten hoe Happy Leads je kan helpen?


Lees meer »

Social Media Advertising


9,4 miljoen! Dat is het aantal Nederlanders dat maandelijks actief is op Facebook. Maar liefst 6,6 miljoen gebruikers loggen dagelijks in. En wij weten hoe we ze kunnen bereiken. Ook voor u!


Lees meer »

E-mail Marketing


Snel contact maken met uw potentiële of bestaande doelgroep? Wij bieden u alle facetten van e-mailmarketing voor het bereiken van uw doelgroep en het verzamelen van relevante data.


Lees meer »

Trainingen


De nieuwsbrief. Hét communicatie-middel tussen uw organisatie en uw bestaande en potentiële klanten. Snel, eenvoudig en relatief goedkoop.


Lees meer »
Vragen?

Neem contact met ons op


We hebben je bericht ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vul jouw gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17.45 uur, mailen kan natuurlijk 24/7.


Nieuwe Emmasingel 12-14
5611 AM Eindhoven