Onze diensten

Happy Leads heeft specialisten in huis die je verder kunnen helpen met de volgende disciplines.

Benieuwd wat we kunnen?

Onze diensten


Happy Leads is specialist in online leadgeneratie en klantwerving. Wilt u het aantal inschrijvingen op uw nieuwsbrief verhogen? Een groep consumenten kennis laten maken met uw product of dienst? Meer brochure-aanvragen genereren? Of wilt u enkel uw bereik vergroten? Vanuit een uitgebreid en divers netwerk vindt Happy Leads voor u de juiste doelgroep op het juiste moment. Kortom: Happy Leads brengt merken en mensen bij elkaar.

Waarom kiezen voor online leadgeneratie en klantwerving door Happy Leads?

De kracht van Happy Leads ligt onder andere in ‘het netwerk’. Met een potentieel bereik van rond de tien miljoen e-mailadressen in Nederland en drie miljoen in Vlaanderen, kunnen we veel huishoudens bereiken en interesseren voor uw product of dienst. En dat levert wat op: het vergroot niet alleen uw verkoopkansen, maar ook uw naamsbekendheid. Wij vinden voor u de consument die u zoekt: de consument die zélf aangeeft interesse te hebben in uw product of dienst. Dat doen wij door middel van kwalitatieve online leadgeneratie- en e-mailcampagnes. Maar dat doen we niet alleen.

De juiste consument vinden voor uw product of dienst, dat doen wij graag samen met u. Samen bedenken we een passende, creatieve campagne voor meer leads, meer sales of meer bereik. Onze betrokkenheid houdt niet op bij het live gaan van uw campagne. Happy Leads beheert deze campagne, maar blijft deze ook voortdurend optimaliseren.  Door middel van testen en analyseren in combinatie met onze jarenlange ervaring in direct- en online marketing wordt gestreefd naar dat ene doel: een optimaal resultaat.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op! 

Online Leadgeneratie


Meer bereik en het werven van nieuwe klanten en prospects, daar helpen wij je bij Happy Leads graag bij. Wil je weten hoe Happy Leads je kan helpen?


Lees meer »

Facebook Advertising


9,4 miljoen! Dat is het aantal Nederlanders dat maandelijks actief is op Facebook. Maar liefst 6,6 miljoen gebruikers loggen dagelijks in. En wij weten hoe we ze kunnen bereiken. Ook voor u!


Lees meer »

E-mail Marketing


Snel contact maken met uw potentiële of bestaande doelgroep? Wij bieden u alle facetten van e-mailmarketing voor het bereiken van uw doelgroep en het verzamelen van relevante data.


Lees meer »

Nieuwsbriefwerving


De nieuwsbrief. Hét communicatie-middel tussen uw organisatie en uw bestaande en potentiële klanten. Snel, eenvoudig en relatief goedkoop.


Lees meer »

Databaseverrijking


Heeft u al een klantenbestand, maar wilt u daar meer (rendement) uit halen? Happy Leads kan u helpen met het verrijken van uw database door extra informatie of kennis over klanten toe te voegen.


Lees meer »

Concept & Creatie


De nieuwsbrief. Hét communicatie-middel tussen uw organisatie en uw bestaande en potentiële klanten. Snel, eenvoudig en relatief goedkoop.


Lees meer »
Vragen?

Neem contact met ons op


We hebben je bericht ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vul jouw gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17.45 uur, mailen kan natuurlijk 24/7.


Nieuwe Emmasingel 12-14
5611 AM Eindhoven