Hier zijn wij goed in

Iedere dag streven naar resultaat

Happy Leads helpt jou bij het effectief bereiken van nieuwe en bestaande klanten. Daarvoor bedenken en ontwikkelen we marketingcampagnes aan de hand van het See-Think-Do-Care framework, ontwikkeld door Google. Dit framework beschrijft de verschillende fases van de Customer Journey vanuit het oogpunt van de (potentiële) klant en geeft handvatten voor verschillende contactmomenten binnen iedere fase.

Op basis van jouw doelstellingen voor bereik, conversie en klantcontact bepalen we samen de opzet van de campagne en de samenwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring in direct en online marketing streven we door middel van continu testen, analyseren en optimaliseren naar dat ene doel: een optimaal resultaat voor jouw doelstellingen.

En daar blijft het niet bij. Met al onze collega’s binnen Happy Horizon hebben we diverse disciplines in huis om het resultaat van je complete marketingaanpak naar het hoogste niveau te tillen!

Werkwijze Happy Leads See Think Do Care

Social Media Advertising


Social media is niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft tegenwoordig wel een of meerdere accounts, op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of LinkedIn. Adverteren op social media is daarom een hele waardevolle toevoeging binnen je marketingmix.


Lees meer over Social Media Advertising »

Online Leadgeneratie


Zonder leads geen sales. Steeds meer bedrijven zorgen daarom voor een continue toestroom aan nieuwe, kwalitatieve leads om hun pijplijn te vullen en zo nieuwe klanten te bereiken.


Lees meer over Online Leadgeneratie »

E-mailmarketing


E-mailmarketing is en blijft één van de belangrijkste onderdelen in een succesvolle marketingstrategie en biedt, mits goed uitgevoerd, het hoogste rendement van alle online marketing kanalen.


Lees meer over E-mailmarketing »

Trainingen


Kennis delen zit in ons DNA. Dit doen we in het directe contact met onze klanten, via speciale events voor een breed publiek, via gastcolleges op universiteiten en hogescholen en via trainingen over specifieke onderwerpen.


Lees meer over Trainingen »

Hoe kunnen we jou happy maken? Laat het ons weten!