Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Wij leiden digitale talenten op

Wij leiden digitale talenten op

Terug naar alle blogberichten
Happy Leads Blog Wij leiden digitale talenten op

Misschien heb je het al wel eens voorbij horen komen. Het online marketing traineeship van Happy Talents. Dit is een traineeship waarin jonge online marketeers worden opgeleid door LICHT en verschillende partijen uit de Happy Horizon groep. Het doel? Deze online marketing talenten klaarstomen om zelfstandig bij klanten op locatie aan de slag te gaan als online marketing consultants.

Wat is de rol van Happy Leads?

Happy Leads verzorgd verschillende trainingen voor het Happy Talents traineeship. Specialisten trainen de talents in:

  • SEO
  • SEA
  • Social marketing
  • E-mailmarketing

Hierbij komen alle aspecten van de disciplines aan bod. Zo omvat SEO niet alleen de beste tips en tricks om je site SEO te optimaliseren, maar leren de talents ook hoe ze een zoekwoordanalyse in elkaar kunnen zetten.

Trainingen worden op allerlei manieren georganiseerd

Charlotte, Ries, Thijs, Erik, Kay, Bart en nog meer namen zijn te noemen als we gaan kijken naar de trainers vanuit Happy Leads. Het traineeship is zo breed mogelijk ingericht en Happy Leads maakt hier graag onderdeel van uit.

Happy Leads organiseert ook trainingen

Niet alleen Happy Leads verzorgd de trainingen voor de trainees. Soms wordt er ook voor gekozen om de kennis extern in te winnen. Zo zijn de talents bijvoorbeeld op bezoek geweest bij het hoofdkantoor van Copernica. We doen er alles aan om de trainees op te leiden.

Het houdt niet op bij alleen maar trainingen

De Happy Talents hebben de ruimte om plaatst te nemen tussen de specialisten van Happy Leads. De verschillende flexplekken die daar vrij staan kunnen op ieder gewenst moment worden gebruikt. Zo kan er snel contact gelegd worden wanneer nodig. De trainers staan er ten alle tijden open voor om vragen van de trainees te beantwoorden en om met ze mee te kijken naar de opdrachten die ze hebben ontvangen. Zo maken we onszelf en de trainees helemaal Happy.

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!