Sinds gisteren ontvang ik via Linkedin van verschillende relaties felicitaties op mijn jubileum: 1 jaar in dienst van Happy Leads. Bedankt daarvoor! Zelf had ik er nog niet bij stil gestaan, maar inderdaad we zijn alweer een jaar ‘Happy Leads‘.
Het jaar is voorbij gevlogen! Na 6 jaar met verschillende mensen en partners te hebben gebouwd aan Permission, besloot ik vorig jaar mijn bedrijf te verkopen aan de Happy Horizon Groep in Eindhoven. En ik moet zeggen, dat dit één van de beste beslissingen uit mijn zakelijke leven tot nu toe is geweest. We kregen er in één keer 75 nieuwe collega’s bij, we verhuisden van een kantoor in Alblasserdam naar ‘de Blob’ in hartje centrum van Eindhoven en werden het zusje van Happy CactusHappy IdiotsHappy Online en Happy & Healthy.

Inmiddels zijn we dus alweer een jaar verder en ik had zelf niet verwacht dat het zo hard zou gaan en dat er zulke leuke en mooie dingen op ons pad zouden komen. Een paar mijlpalen waar ik erg trots op ben:
– We hebben internationaal stappen gezet en draaien inmiddels succesvolle campagnes voor onze klanten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië en Frankrijk.
– We hebben uitgebreid met veel nieuwe mensen. Ons team is snel gegroeid in het afgelopen jaar. Zo hebben we specialisten aangenomen voor e-mailmarketing, voor publisher management en voor social media. Specialisten die elke dag proberen het beste uit onze campagnes te halen.
– We hebben een eigen systeem ontwikkeld waar onze publishers zelf kunnen inloggen en realtime hun statistieken kunnen volgen.
– We hebben veel nieuwe projecten gelanceerd voor klanten en merken. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan de acties waarbij we zeer succesvol nieuwe collectanten werven voor KWF; we leads en klanten werven voor Bakker Hillegom; we grote aantallen nieuwe abonnees voor de kranten van Wegener binnen halen en waarbij we Woonexpress en Skala helpen met hun e-mailmarketing.
– De lancering van Gratissample.nl, het nieuwe sample platform van Nederland, in samenwerking met Van Tol Retail. Via dit platform bieden we producenten van A-merken de mogelijkheid om direct met consumenten en potentiële klanten in contact te komen.

Dit is slechts een greep uit de mooie dingen die we dagelijks aan het doen zijn bij Happy Leads. Elke dag met veel plezier en veel energie aan de slag om verder te bouwen aan ons mooie bedrijf. Continu op zoek naar mogelijkheden om de resultaten van onze klanten verder te verbeteren. Net kreeg ik nog een mailtje van een klant over een nieuwe campagne die we in België hebben gelanceerd. Een door ons ontwikkelde activatie campagne om meer bestellingen te genereren uit zijn eigen klantenbestand scoort beter dan alle campagnes die ze ooit zelf hebben gedaan! Dat is toch mooi om te horen? Blije klanten met goede resultaten door onze vernieuwende campagnes. Daar doen we het uiteindelijk voor. Ik ben er heel erg trots op!

Heb je vragen over dit artikel?

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op. U kunt ons ook direct bellen via +31 (0) 85 - 27 31 900