Op dinsdag 12 januari is Happy Leads aanwezig op Horecava, de grootste horeca vakbeurs van Nederland waar trends en nieuwe producten/diensten in de foodindustrie worden gepresenteerd. Met Gratissample.nl heeft Happy Leads een online platform voor sampling opgezet, waarmee specifieke doelgroepen gericht benaderd kunnen worden. Het levert fabrikanten klantgegevens op die ze kunnen opnemen in een database. Een innovatieve en effectieve manier van promotie. Mocht je geïnteresseerd zijn om tijdens Horecava in gesprek te gaan met collega Nick, horen we graag van je.

Daarnaast is Happy Leads op 13 januari ook aanwezig op de Vakantiebeurs, een plek waar consumenten zich laten inspireren door allerlei type vakanties en bestemmingen. Happy Leads genereert actief leads voor uiteenlopende branches en we zullen op deze beurs op zoek gaan naar partijen die we kunnen helpen aan nieuwe, potentiële klanten. Mocht je interesse hebben, collega Erik praat je graag bij over onze werkwijze en hoort graag van je.

Horecava-NickHorecava-Erik

Heb je vragen over dit artikel?

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op. U kunt ons ook direct bellen via +31 (0) 85 - 27 31 900