Happy Leads helpt Bamigo verder groeien

Happy Leads helpt Bamigo verder groeien

Bamigo heeft grootse plannen. Na de lancering in 2015 heeft het merk, dat zich volledig richt op onderkleding gemaakt van bamboe, bekendheid gekregen bij het grote publiek dankzij de herkenbare en opvallende tv-reclames met pandamaskers. Lees meer

Daniel Verhagen Directeur Happy Leads

Daniel Verhagen nieuwe directeur Happy Leads

Happy Leads zal per 1 januari geleid gaan worden door Daniël Verhagen. Verhagen is nu verantwoordelijk voor Account & Business Development van het snelgroeiende online bureau in Eindhoven. Verhagen is de opvolger van Mathijs Visser die de afgelopen 4 jaar de leiding had over Happy Leads.

Lees meer

nieuwe website happy leads

Een nieuwe website voor Happy Leads

Vandaag lanceren we vol trots onze nieuwe Happy Leads website. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het bedenken en maken van ons nieuwe online visitekaartje.

Lees meer

FD GAZELLEN 2017

Happy Leads behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vandaag werden wij gebeld door het FD, het Financieele Dagblad. Happy Leads is genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2017.

Lees meer

Arthur Detering versterkt managementteam van Happy Data

Happy Data is in een jaar tijd hard gegroeid. Het label van de Happy Horizon groep in Eindhoven dat zich toelegt op data-analyse en data-kwaliteit versterkt zich per direct met Arthur Detering.

Lees meer

New Heroes

Happy Leads is businessclub lid van New Heroes Basketball in Den Bosch

Sinds dit seizoen is Happy Leads trotse supporter en businesspartner van New Heroes Basketball in Den Bosch.

Lees meer

Mathijs Visser geïnterviewd door PSV voor “Businessleden in Beeld”

Mathijs Visser, directeur van Happy Leads en mede-eigenaar van de Happy Horizon groep, is geïnterviewd voor een artikel over “Businessleden in Beeld” op de website van PSV.

Lees meer

Samenwerking VVCS en Happy Leads

VVCS kiest voor samenwerking met Happy Leads

De Vereniging van Contractspelers (VVCS), de Nederlandse vakbond voor voetballers die in het betaald voetbal uitkomen, gaat voor haar online marketing- en communicatieactiviteiten samenwerken met Happy Leads.

Lees meer

Happy Leads aan de slag voor Vitadis Groep

Happy Leads is de komende jaren de partner op het gebied van e-mailmarketing, leadgeneratie en social media advertising van Vitadis Groep.

Lees meer