Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Lancering online platform MeervoorMamas.nl

Terug naar alle blogberichten
Happy Leads Blog Lancering online platform MeervoorMamas.nl

In samenwerking met een groep enthousiaste bloggers onder leiding van hoofdredacteur Margot Wit, hebben we vanuit Happy Leads het online platform MeervoorMamas.nl gelanceerd. Op het mama blog lees je artikelen door, voor en over moeders. Blogs met leuke weetjes en nuttige info zonder al teveel poespas. Het doel van onze bloggers is, zoals ze het zelf omschrijven, om blogs te schrijven die “lekker weglezen tijdens een slaapje van je baby, in de pauze op je werk of tijdens een welverdiende break op het toilet”. Moderne moeders hebben niet veel tijd naast hun werk, kinderen, hobby’s, vrienden en hun geliefde, en ze willen wel op de hoogte blijven van alles wat ze bezighoudt als mama.

Op MeerVoorMamas.nl vinden vrouwen uiteenlopende artikelen over leuke kinderuitjes of uitjes zonder kids, handige tips voor kindervakanties, de aanschaf van een moederfiets of de baby uitzet. Ook vinden ze er gezonde recepten om te koken voor kinderen en originele ideeën voor traktaties, nieuws over gezondheid en opvoeding, de laatste kindermode trends, reviews van producten en webshops met de beste aanbiedingen. Alles geschreven door een team van vrouwelijke bloggers die zelf allemaal moeder zijn en dus precies weten waar ze over praten en welke dingen er spelen bij moeders en zwangere vrouwen.

Naast de website is er een snel groeiende community op Facebook en kunnen zwangere vrouwen en (jonge) moeders Meer Voor Mama’s volgen op Instagram, Pinterest en Twitter. Om het platform een extra tintje te geven en om nog meer voordeel te bieden aan (jonge) moeders, gaan we begin oktober ook nog een start maken met het Meer Voor Mama’s cadeaupakket. Verschillende adverteerders hebben producten ter beschikking gesteld voor het samenstellen van een mooi cadeaupakket dat gratis kan worden aangevraagd via de website meervoormamas.nl. Zwangere vrouwen en jonge moeders kunnen hun gegevens invullen om het pakket gratis thuis in de brievenbus te ontvangen.

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!