Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

van Tol Retail

Happy Leads start online sampling platform voor A-merken met Van Tol Retail

Terug naar alle blogberichten
Happy Leads Blog Happy Leads start online sampling platform voor A-merken met Van Tol Retail

Happy Leads start online sampling platform voor A-merken met Van Tol Retail

Mathijs Visser, algemeen directeur van Happy Leads, over Gratissample.nl: “Het platform is een vernieuwend kanaal naast bestaande samplingkanalen, dat fabrikanten de mogelijkheid geeft om consumenten rechtstreeks en op grote schaal kennis te laten maken met hun innovaties. Sampling en awareness gaan hand in hand. Via Gratissample.nl worden grote groepen consumenten bereikt.
Door deze unieke samenwerking met Van Tol Retail kunnen we, naast dat we de online marketing verzorgen, de producten ook daadwerkelijk bij de consumenten bezorgen: landelijk via brievenbuspost vanuit het online stuks DC van Van Tol Oosterwolde, maar ook regionaal via de lokale ondernemers en via de bezorgmogelijkheden door ondernemers van Van Tol Retail. Via de sociale mediakanalen en het emailprogramma gekoppeld aan Gratissample.nl kunnen we waardevolle reacties en ervaringen op nieuwe product introducties van consumenten verzamelen.”

“Door de samenwerking met Happy Leads kunnen we onze leveranciers nu ook via een online platform rechtstreeks in contact brengen met consumenten en potentiele klanten, zonder de schakel van de detailhandel”, haakt Michael van den Hurk in, directeur commerciële zaken bij Van Tol Retail.
“Het zorgt ervoor dat we nog meer mogelijkheden krijgen om te communiceren met consumenten. We bieden de A-merken een extra podium, waardoor ze minder afhankelijk zijn van de traditionele kanalen. Het leuke hieraan voor de consumenten? Zij kunnen altijd de nieuwste producten gratis aanvragen om te proberen. Happy Leads brengt deze testers heel gericht in kaart, zodat onze fabrikanten inzichtelijk krijgen op welke doelgroep ze zich het beste kunnen richten. Via het platform kan er regionaal worden gepromoot, wat er voor zorgt dat producenten in bepaalde regio’s extra promotie kunnen doen voor hun product om daarmee extra vraag bij de grote ketens op gang te brengen. We bieden de merken in het vervolgtraject sowieso de mogelijkheid om hun producten te verkopen via onze winkels en via Lekkermakkelijk.nl.”

Begin maart is de eerste versie van Gratissample.nl door Michael van den Hurk gepresenteerd op het Fast Movers Congres, het netwerkcongres van Business Connected voor inkoop, category management, trade marketing en sales in food, drug en foodservice. De eerste reacties van producenten zijn bijzonder positief. Het platform wordt deze week gelanceerd met een eerste regionale promotiecampagne rondom het hoofdkantoor van Van Tol Retail.

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!