Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

spotler-email-marketing-automation-spotler-overzicht-1-800x527

Happy Leads partner van Spotler e-mailmarketing software

Terug naar alle blogberichten
Happy Leads Blog Happy Leads partner van Spotler e-mailmarketing software

Happy nieuws! Met het recente toevoegen van Invest Online, als nieuw zusje van de Happy Horizon groep, hebben we nóg meer kennis en tools tot onze beschikking!

En daar maken we natuurlijk direct gebruik van. Mede door de verbreding in ons eigen klantportfolio en om nóg beter in te kunnen spelen op de individuele klantwensen maken we daarom direct gebruik van: het hoge kennisniveau en de sterke samenwerking die Invest Online jarenlang heeft opgebouwd met e-mailmarketing software partij Spotler. We kunnen daarom met trots melden dat Happy Leads vanaf heden ook partner van Spotler is.

Waarom Spotler?

Met Spotler maak je snel en gemakkelijk nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes en landingspagina’s. De software stelt niet-technische marketeers in staat om direct professioneel aan de slag te gaan met e-mailmarketing. Zo is ook het starten met marketing automation een groot pluspunt van Spotler. Stuur hiermee bijvoorbeeld een verjaardagsmail naar je vaste klanten of een reminder mail wanneer een potentiële klant zijn winkelwagen gevuld achterlaat zonder aan de achterkant veel te hoeven regelen.

Spotler in één oogopslag

Kopje koffie?

Denk je dat jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau kan? Moeten wij even meekijken? Kom dan gezellig bij ons langs in Eindhoven. Samen bespreken we, onder het genot van een kopje koffie, alle mogelijkheden om jouw e-mailmarketing snel te laten groeien. Neem contact op met onze e-mailmarketing specialist Wouter via [email protected] of bel +31 (0) 85 – 27 31 900

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!