Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

New Heroes

Happy Leads is businessclub lid van New Heroes Basketball in Den Bosch

Terug naar alle blogberichten
Happy Leads Blog Happy Leads is businessclub lid van New Heroes Basketball in Den Bosch

Sinds dit seizoen is Happy Leads trotse supporter en businesspartner van New Heroes Basketball in Den Bosch. In de dynamische wereld van de basketbalsport biedt New Heroes een uniek platform voor topsport, maatschappelijk initiatief en zakendoen. “Dit past perfect bij Happy Leads, aldus Mathijs Visser, directeur van Happy Leads, “als specialist in online leadgeneratie, social media advertising en emailmarketing zijn wij dagelijks actief in de steeds veranderende wereld van online marketing. We herkennen ons in de dynamiek en het dagelijks verder verbeteren van de prestaties bij New Heroes Basketball. Streven naar het hoogst haalbare, het winnen van kampioenschappen. Ook wij willen bij Happy Leads in alles wat we doen proberen de beste te zijn, iedere dag weer.”

Bob van Oosterhout, sportmarketeer en eigenaar van New Heroes Basketball, legt in onderstaande video uit waarom New Heroes Basketball en Happy Leads zo’n goede match zijn!

Een basketbalwedstrijd van New Heroes in Den Bosch staat garant voor spektakel en entertainment. De combinatie topsport, show en muziek maakt van elke wedstrijd een feestje voor het publiek. Wij worden daar Happy van! Uiteraard nodigen wij onze relaties graag uit om een keer een wedstrijd te bezoeken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Happy Leads voor jouw bedrijf? Wil je meer weten over onze diensten en wil je graag mee naar een wedstrijd van New Heroes Basketball? Neem dan contact met ons op via 085 – 273 19 00 of via [email protected]

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!