Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Happy Leads aan de slag voor Vitadis Groep

Terug naar alle blogberichten
Happy Leads Blog Happy Leads aan de slag voor Vitadis Groep

Happy Leads is de komende jaren de partner op het gebied van e-mailmarketing, leadgeneratie en social media advertising van Vitadis Groep. Vitadis Groep is een innovatieve groothandel in de gezondheidsbranche met o.a. de online concepten Vitadis Healthcare en Vitameals Healthy Food. Via deze online platformen kunnen consumenten met behulp van persoonlijke coaches een start maken met een gezonde leefstijl.
Na een oriëntatiefase waarin werd gesproken met verschillende bureaus, heeft Vitadis gekozen voor het online marketing bureau uit Eindhoven.

Humphrey Fridt, eigenaar van Vitadis Groep: “Er was bij de eerste kennismaking direct een klik met Mathijs. Happy Leads kan ons een versnelling geven bij het realiseren van onze doelstellingen. Mathijs begrijpt onze business. En ik kijk er naar uit om samen met het team van specialisten van Happy Leads de komende jaren verder te bouwen aan de online zichtbaarheid van de webshops van de Vitadis Groep.”

Mathijs Visser, algemeen directeur Happy Leads: “We zijn trots op deze nieuwe samenwerking en erg blij met het vertrouwen van Humphrey. Een mooi begin van 2017! We gaan zorgen voor een volledige inrichting van Clang (alles-in-één, e-mailmarketing software) om met behulp van geautomatiseerde flows meer waarde te kunnen halen uit de e-maildatabase. Ook gaan we aan de slag met Facebook advertising en verschillende leadgeneratiecampagnes om de producten van Vitadis Groep onder de aandacht te brengen bij potentiele klanten. We gaan de komende jaren vol enthousiasme aan de slag om samen de online doelstellingen van Vitadis te realiseren.”

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!