Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Daniël Verhagen

Daniel Verhagen nieuwe directeur Happy Leads

Terug naar alle blogberichten
Happy Leads Blog Daniel Verhagen nieuwe directeur Happy Leads

Happy Leads zal per 1 januari geleid gaan worden door Daniël Verhagen. Verhagen is nu verantwoordelijk voor Account & Business Development van het snelgroeiende online bureau in Eindhoven. Verhagen is de opvolger van Mathijs Visser die de afgelopen 4 jaar de leiding had over Happy Leads. Mathijs Visser: “Na de integratie van Happy Leads in de Happy Horizon groep in 2014 en de extreme groei die we daarna hebben doorgemaakt, wordt het tijd voor de volgende stap. Verhagen is zeer belangrijk geweest in onze groei en ik ben er van overtuigd dat hij de juiste man is om Happy Leads in deze nieuwe fase te gaan leiden. Hij kent het bedrijf door en door en is zowel intern als extern een echte verbinder.”

Visser zal zelf een rol krijgen als CCO binnen de Happy Horizon groep. Hij wordt verantwoordelijk voor het verder structureren van het commerciële beleid en de implementatie van de groeistrategie van de bureaugroep. Happy Horizon richt zich met 9 complementaire marketingbureaus op het aantoonbaar maken van resultaat uit marketinginspanningen, zowel online als offline. CEO Walter van de Wege: “Wij willen onze klanten meetbaar resultaat bieden. Vanuit onze groep richten we ons dan ook op de combinatie van kennis (data en strategie), de juiste boodschappen (concept en contentcreatie) en optimale inzet van de kanalen (paid, earned en owned media). We helpen bedrijven met het herkennen van doelgroepen, het bereiken ervan, de connectie maken en met het stap voor stap prikkelen en beïnvloeden van doelgroepen om het gewenste resultaat te realiseren. Met Mathijs als CCO willen we ons nog duidelijker gaan profileren en de volgende stap maken om onze ambitieuze doelstellingen te realiseren.”

Als CCO zal Visser onderdeel uitmaken van de groepsdirectie van de Happy Horizon groep en zal hij rechtstreeks rapporteren aan Van de Wege.

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!