Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

2 jaar Happy Leads

2 jaar Happy Leads: Wat een rollercoaster!

Terug naar alle blogberichten
Happy Leads Blog 2 jaar Happy Leads: Wat een rollercoaster!

Op 1 januari 2014 verkocht ik het meerderheidsbelang in mijn leadgeneratie bedrijf Permission aan de Happy Horizon Groep. Eén van de beste beslissingen uit mijn zakelijke leven tot nu toe. We zijn verhuisd naar een schitterend kantoor in ‘de Blob’ in hartje centrum van Eindhoven en hebben onszelf opnieuw uitgevonden. Inmiddels zijn we alweer 2 jaar ‘Happy Leads’ en werken we samen met ongeveer 100 collega’s vanuit Happy Cactus, Happy Idiots, Happy Online en Happy & Healthy elke dag aan het verbeteren van de resultaten van onze klanten. De tijd is voorbij gevlogen, wat een rollercoaster!

Ik had zelf niet verwacht dat het zo hard zou gaan en dat er zulke leuke en mooie dingen op ons pad zouden komen. Een paar mijlpalen waar ik erg trots op ben:
– Voor Oriental Green House, een groot Aziatisch restaurant in Eindhoven, verzorgen we sinds juli alle emailmarketingactiviteiten en beheren we de sociale media. En met succes! Leuke reacties van gasten in het restaurant op de berichten uit de nieuwsbrief, een hoge engagement op posts en acties op Facebook en, nog belangrijker, het restaurant zit elke week vol.
– Samen met 5 enthousiaste bloggers lanceerden we Meervoormamas.nl, een mama blog door en voor (aanstaande) moeders. Zes maanden na de lancering hebben we meer dan 10.000 betrokken fans op Facebook en meer dan 60.000 bezoekers op de site. Ook hebben we een succesvolle test gedaan met gratis cadeaupakketten, waarmee we profielgegevens van jonge moeders en zwangere vrouwen verzamelen. We zijn zelfs aan het kijken of we eind september een groot evenement rondom Meer voor Mama’s kunnen organiseren.
– We hebben afgelopen jaar veel nieuwe projecten gelanceerd voor klanten en merken. Het zijn er teveel om op te noemen, maar ik denk hierbij bijvoorbeeld aan de acties waarbij we zeer succesvol nieuwe collectanten werven voor de Nierstichting, KWF en Het Rode Kruis; we nog steeds grote aantallen nieuwe abonnees voor de kranten van de Persgroep binnen halen en waarbij we Woonexpress en Samlerhuset Group helpen met hun e-mailmarketing.
– Voor Alpro zorgden we met een mooie online campagne voor branding, leads, storetraffic en fans…en dat allemaal op basis van resultaat! Een mooie actie waar ik erg trots op ben, en waar mijn collega Daniel een leuke blog over heeft geschreven.

Dit is slechts een greep uit de mooie dingen die we dagelijks aan het doen zijn bij Happy Leads. Ik wilde dit blog graag begin januari schrijven, maar door de vliegende start die we in 2016 gemaakt hebben kwam ik daar niet aan toe. We zijn in dit nieuwe jaar alweer een maand onderweg in onze rollercoaster. We gaan van looping naar looping, de tijd vliegt voorbij. Binnenkort zul je in verschillende media kunnen lezen over een aantal mooie klanten die we hebben mogen toevoegen aan ons portfolio! Leuk om met ons team met enthousiaste online specialisten elke dag met veel energie aan de campagnes van onze klanten te werken. Ik ben heel erg trots op wat we bereikt hebben in de afgelopen 2 jaar! Met veel plezier ga ik elke dag aan de slag om verder te bouwen aan ons mooie bedrijf. Ik ben HAPPY!

PS. Vind je het leuk om kennis met mij en met onze Happy Groep te maken? Of ben je nieuwsgierig naar ons kantoor? Neem dan contact met me op, of neem hier een kijkje.

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!