Black Friday banner

Black Friday & Cyber Monday komen eraan. Loop geen omzet mis!

In Amerika een gigantisch fenomeen; Black Friday & Cyber Monday. In Nederland begint het voet aan de grond te krijgen.

Lees meer

belang van datakwaliteit

Het belang van datakwaliteit: Begin vandaag nog met het opschonen van je e-maildatabase!

Wanneer e-mailmarketing een belangrijk onderdeel is van je marketingstrategie, is het belangrijk om je database goed bij te houden en te zorgen voor hoge datakwaliteit.

Lees meer

facebook custom link post

De Custom Link post op Facebook is verleden tijd! (toch?)

Scroll eens door je newsfeed op Facebook. Wat zie je? Waarschijnlijk kun je deze vraag beantwoorden met: de ene clickbait post na de ander.

Lees meer

Grootste geheim Facebook

Facebook blijft sleutelen aan grootste geheim!

Facebook is bezig om het platform zowel op desktop als op mobiel te optimaliseren. Voor nu houden ze zich bezig met veranderingen in het algoritme van onze newsfeed.

Lees meer

4 must-do’s om meer conversies uit Facebook advertising te halen

Het effectief inzetten van Facebook advertising is niet zo makkelijk als iedereen je wilt laten geloven. Uiteraard heb je een goede visual en de juiste content nodig. Maar dan?

Lees meer

Slimme tips om hot leads in je database te vinden

Veel bedrijven zijn er naar op zoek: Leads! En het liefst hot leads. Leads die je bij het salesteam aanlevert en waarop je een scoringskans kunt verwachten die door het dak gaat! Maar hoe kom je hier aan?

Lees meer

De 20% tekstregel verdwijnt. Maar er verandert niet veel.

Als je adverteert op Facebook ken je de genadeloze 20%-regel. De regel an sich is heel simpel. De afbeelding in je advertentie mag niet meer dan 20% tekst bevatten. Heeft ‘ie dat wel?

Lees meer

Leadgeneratie Marketing = Topsport

Zondagmiddag 7 mei 2000. De voorjaarszon schijnt boven het stadion van AZ. Het is de 44e minuut. Pierre van Hooijdonk scoort uit een vrije trap de winnende 0-1 tegen AZ. Hij krult de bal onhoudbaar in de kruising.

Lees meer

Hoe bereik jij zwangere vrouwen en moeders?

Influencer marketing is een trend onder marketing- en communicatie professionals. Wanneer je als merk influencer marketing inzet, benut je het bereik en de impact van influencers.

Lees meer