Happy Horizon

Happy Horizon is een unieke groep van dienstverlenende bureaus en bedrijven die zich focussen op resultaatgerichte marketing van nu én morgen. Ieder met een eigen werkgebied en specialisme zelfstandig actief in de markt. En als groep vormen we een one-stop-shop waar merken kunnen profiteren van de synergie van al onze talenten. Happy Horizon is nog volop in ontwikkeling en zal in de toekomst nog verder worden verrijkt met nieuwe relevante aanvullingen. Momenteel zijn de volgende bedrijven aangesloten:

    • Happy Cactus is een bureau voor cross channel merk- en klantactivatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiken en converteren van doelgroepen. Bijna 40 professionals combineren dagelijks creativiteit, strategische kennis en de modernste technieken om tot prikkelende concepten te komen die zorgen voor klinkende resultaten.
    • Happy Idiots is een online marketingbureau, gespecialiseerd in SEO, SEA, affiliatie marketing, display marketing, retargeting en conversieoptimalisatie. Met 19 jonge vakidioten zorgen we er elke dag voor dat de websites en -shops het maximale rendement halen uit elke online bestede marketingeuro.
    • Happy Online staat voor no-nonsense ontwikkeling van websites, -shops, maatapplicaties en apps. Doelgerichte creativiteit in ontwerp wordt gecombineerd met zuivere programmering voor maximaal resultaat. Dankzij een team van ruim 7 specialisten spreken we zowel de taal van de techniek als de taal van onze klanten.
    • Happy & Healthy weet als geen ander hoe belangrijk gezondheid, verantwoordelijkheid en eerlijkheid tegenwoordig is bij de keuze van de consument. Ons deskundige team heeft ruime ervaring op het snijvlak van healthcare en marketing. Met die kennis ontwikkelen we vernieuwende marketingstrategieën en campagnes voor merken die ook geloven in een toekomst waarbij de mens centraal staat.