Nieuwsbriefwerving

De nieuwsbrief. Hét communicatiemiddel tussen uw organisatie en uw bestaande en potentiële klanten. Snel, eenvoudig en relatief goedkoop. Wilt u graag meer mensen bereiken door het aantal inschrijvingen op uw nieuwsbrief te verhogen?
Happy Leads helpt u om uw e-mailbestand in korte tijd snel te laten groeien. Zo vist u in een nóg grotere vijver met potentiële klanten. Als specialist in het verzamelen van inschrijvingen voor online nieuwsbrieven zorgt Happy Leads voor het vergroten van uw bereik door te werven binnen de juiste doelgroep, úw doelgroep.

Via online thema-campagnes of via een dedicated response-campagne (lees hier meer over op ‘Leadgeneratie’) verzamelt Happy Leads geïnteresseerden voor de nieuwsbrief van uw organisatie. Het bereik van uw nieuwsbrief neemt hierdoor in zeer korte tijd aanzienlijk toe.

De online nieuwsbrief is een belangrijk onderdeel van e-mailmarketing. U houdt uw klanten en prospects via de nieuwsbrief op de hoogte van de actuele aanbiedingen, laatste acties en ander nieuws dat u met hen wilt delen. Hoe groter het aantal leden van uw nieuwsbrief, des te groter is de groep consumenten die u bereikt met uw productaanbod.
Wilt u de groep leden van uw nieuwsbrief vergroten? Happy Leads kan u hier bij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden voor uw organisatie.