Leadgeneratie

Meer bereik en het werven van nieuwe klanten en prospects, daar helpen wij u bij Happy Leads graag bij. Dat doen we door consumenten kennis te laten maken met uw product, het aantal inschrijvingen op uw nieuwsbrief te verhogen of meer kwalitatieve leads te genereren. Door het enorme bereik dat Happy Leads heeft, bereiken wij deze consumenten voor u.

Hoe doet Happy Leads dit?

Online-enquêtes
Kwalitatieve leads genereren, dat doen wij via online enquêtes. Happy Leads ontwikkelt eigen thema-enquêtes waar u met uw product of dienst onderdeel van kunt uitmaken. Uw product of dienst wordt gekoppeld aan een specifieke vraag en opgenomen in een vragenlijst van maximaal negen vragen. Zo hebben we onder andere thema-enquêtes op het gebied van vakanties en reizen, kosten besparen en online winkelen. Consumenten die deelnemen aan deze enquête bepalen zelf van welk product of dienst zij informatie willen ontvangen. U ontvangt alleen de gegevens van de consumenten die hebben aangegeven interesse te hebben in uw product of dienst; informatie waar u dus écht iets aan heeft.

Dedicated response-campagnes
Leads, traffic naar uw website en directe sales nodig? Dat kan met een dedicated response campagne: wij maken voor u een op maat gemaakte responsepagina op in uw eigen huisstijl. Deze pagina sluit naadloos aan op uw merkuitstraling en zorgt voor herkenbaarheid en dus betrouwbaarheid. Happy Leads beschikt over de techniek om campagnes in verschillende vormen op maat te ontwikkelen. We kunnen dit voor u doen in de vorm van een mini-enquête; een korte vragenlijst aansluitend op uw dienst of product. Of in de vorm van een bestelformulier; een response/bestelformulier opgemaakt in uw huisstijl met de mogelijkheid om uw dienst op product direct aan te vragen. Deze campagnes promoot Happy Leads via haar grote netwerk met miljoenen opt-in e-mailadressen.

Leadgeneratie door Happy Leads

  • Thema-campagne of dedicated-response campagne op maat ter promotie van uw product of dienst
  • Groot bereik en vergroting van uw verkoopkansen
  • Gewenste aantal leads van hoge kwaliteit
Vrijblijvend contact opnemen