Leadgeneratie via Facebook Advertising

9,4 miljoen redenen om te starten met Facebook Advertising

9,4 miljoen! Dat is het aantal Nederlanders dat maandelijks actief is op Facebook. Maar liefst 6,6 miljoen gebruikers loggen dagelijks in. Waaronder uw doelgroep! Met adverteren op Facebook kunt u deze doelgroep heel gericht bereiken om kennis te laten maken met uw product of dienst. En wij helpen u daar bij.

Waarom Facebook Advertising interessant is voor leadgeneratie?

  • Groot bereik en zeer specifieke targeting. Zo is het onder andere mogelijk om te targeten op locatie (land, regio, stad), leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur, opleidingsniveau en interesses, maar ook op look-a-likes van uw bestaande klanten of fans van uw pagina. Iedere voor u interessante doelgroep dus.
  • Vraag creëren i.p.v. vervullen. Facebook Advertising is een push-kanaal, uw product of dienst wordt onder de aandacht gebracht zonder dat de consument direct op zoek is.
  • Branding; versterk uw merk en leer uw doelgroep persoonlijk kennen.
  • Laat het aantal likes van uw Facebook-pagina groeien. Bindt consumenten aan uw product of dienst zodat ze fan worden en uw pagina liken.
  • Houd uw bezoekers vast en zorg voor terugkerend bezoek door remarketing, waardoor ze op een later moment alsnog converteren.

Zo kunnen we voor u selecties uitvoeren op algemene gegevens zoals geslacht, woonplaats of leeftijd, maar ook op specifiekere gegevens als online koopgedrag, fondsenwervingskenmerken of een reisvoorkeur. Door op een slimme manier om te gaan met deze kenmerken en deze ten volle te benutten, vinden wij voor u de juiste doelgroep, op het juiste moment en via het juiste kanaal.

Vrijblijvend contact opnemen