E-mailmarketing

Snel contact maken met uw potentiële of bestaande doelgroep? Weten wat hun online koopgedrag is of wat bijvoorbeeld hun reisvoorkeuren zijn? Happy Leads biedt alle facetten van e-mailmarketing voor het bereiken van uw doelgroep en het verzamelen van relevante data voor u. Als specialist in de markt bereikt u met Happy Leads op een snelle manier de consumenten die interesse hebben in uw product of dienst. Deze vorm van marketing is perfect en makkelijk meetbaar. Dus eenvoudig traceren waar het verkeer naar uw pagina vandaan komt, waar de response plaatsvindt en waar omzetgroei wordt gemaakt. Duidelijker kan niet!

E-mailmarketing is één van de belangrijkste onderdelen in uw direct marketing-mix. Happy Leads heeft een uitgebreid netwerk van opt-in e-maildatabases van waaruit we e-mailcampagnes kunnen verzorgen naar miljoenen consumenten in verschillende landen. Onder andere in Nederland, België en Duitsland. Ook beschikt Happy Leads over diverse eigen opt-in e-maildatabases. In deze databases is uitgebreide consumenteninformatie opgenomen, waardoor Happy Leads voor verschillende productaanbiedingen uw ideale doelgroep kan selecteren en uw response en conversie kan optimaliseren.

Zo kunnen we voor u selecties uitvoeren op algemene gegevens zoals geslacht, woonplaats of leeftijd, maar ook op specifiekere gegevens als online koopgedrag, fondsenwervingskenmerken of een reisvoorkeur. Door op een slimme manier om te gaan met deze kenmerken en deze ten volle te benutten, vinden wij voor u de juiste doelgroep, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Happy Leads is partner van Clang en Copernica, waarmee e-mailmarketing op top-niveau uitgevoerd kan worden.

E-mailmarketing door Happy Leads

  • Databases met opt-in e-mailadressen
  • Segmentatiemogelijkheden
  • Optimaliseren van e-mailcampagnes
  • Groot netwerk met opt-in e-maildatabases